Dell heeft een tablet gemaakt die niet kapot te krijgen is

Auteur: , 3 Reacties

Tenminste, onder normale omstandigheden.

Wie geregeld oorlogsgebieden of extreem koude landen bezoekt doet er goed aan om iets steviger te gebruiken dat een iPad of een Galaxy Tab. Dell heeft daar iets op gevonden: de Latitude 12 Rugged Tablet. Dit forse apparaat heeft een 11,6 inch scherm met een resolutie van 1366 bij 768 pixels. Hij is waterdicht, kan tegen zand en extreme temperaturen, en een val van 1 meter overleeft het stukje hardware gegarandeerd.

De Latitude 12 Rugged Tablet is voorzien van een vijfde generatie Intel Core M-processor, 8 GB aan RAM, en een SSD-schijf van 512 GB. Geen misselijke specs dus. De op Windows draaiende tablet kan ook aan een dock worden gekoppeld, of aan een extern toetsenbord. Prijzen beginnen rond de 1.600 dollar. Eind deze maand zet Dell de tablet in de online etalage.3 reacties

-edit: dank, check!-
Echter hoop ik dat hij toch meer dan zo’n valletje overleeft, mijn Lumia 920 heeft vallen van enkele meters overleefd waarbij het scherm op de tegels landde… Enkel wat krasjes, meer niet.
@autobart: Dat zal ook wel, maar zo kan de consument niet klagen dat zijn tablet aan diggelen is gevallen terwijl Dell had gezegd dat ie een flinke val kon overleven. Daarom roept (riep) Nokia niet dat de 920 bestand is tegen vallen, water, modder en stront terwijl die dingen onverwoestbaar zijn (ik heb hem zelf ook, een beste telefoon).
Leuk ding, doet een beetje denken aan de oude IBM/lenovo laptops. Erg prijzig en dus alleen te gebruiken door mensen die er echt een nodig hebben.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).