Denied: nooit meer slechte muziek in Spotify

Denied: nooit meer slechte muziek in Spotify
Muziek luisteren via Spotify is hoogstwaarschijnlijk de best uitvinding sinds gesneden brood. Toch sluipt er altijd wel een nummertje of artiest in je afspeellijsten waar je totaal niet op zit te wachten. Met dit programmaatje ben je daar in één keer vanaf.

Met Denied- Skip Terrible Music voor de Mac kun je in een handomdraai alle bagger uit Spotify filteren. De software, gemaakt door een Nederlandse ontwikkelaar, komt in de tray van OS X te staan en van daaruit kun je filters aanmaken. Door bijvoorbeeld ‘Nickelback’ in te tikken zul je in Spotify nooit meer geconfronteerd worden met de Canadese band. Hetzelfde geldt voor Justice Beaver, Pitbull of hoe de artiesten ook heten die je oren doen bloeden.

Je kunt ook filteren op albumnaam en losse tracks. Mocht je, net als Hans Teeuwen, geen behoefte hebben aan muziek uit de jaren tachtig, dan volstaat een filter met de cijfers ’80’ om Rick Astley en consorten uit je playlist te weren.

Check de korte doch informatieve demo van Denied hieronder:
[gv data=”-x-BViIJ5DQ”][/gv]

Lees ook: 10 tips die jouw Spotify beter maken

Het nadeel: het is alleen nog voor de Mac verkrijgbaar. We weten niet of het op termijn ook voor Windows en/of Linux zal worden uitgebracht. Er is een gratis versie waarmee je maximaal drie filters kunt instellen. Voor volledige toegang betaal je €5,99 in de Mac App Store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *