Details van waterdichte Samsung-midrangers liggen op straat

Dit weten we al van de samsung galaxy s8
De 2017-versies van de populaire Galaxy A-lijn beschikken over interessante specs.

Samsung heeft eindelijk toegegeven dat het volgend jaar de nieuwe toestellen voor de Galaxy A-lijn bekendmaakt. Officieel brengt het bedrijf pas op 5 januari alle details uit over de Galaxy A3, Galaxy A5 en Galaxy A7, maar helaas voor Samsung weten we een week voor de onthulling al vrijwel alles.

Galaxy A aankondiging

Samsung Galaxy A3 (2017)
De goedkoopste smartphone van de drie beschikt over een 4,7 inch AMOLED-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Verder beschikt het toestel over een 1,5 GHz octacore-processor en 2GB RAM. De 16GB aan aan interne opslag zijn uitbreidbaar door middel van een micro-sd-kaartje.

Het waterdichte toestel beschikt over een flinke 3000 mAh aan accucapaciteit. Voor het camerawerk ben je aangewezen op een 13 megapixel-camera aan de achterkant en een selfiecamera van 8 megapixel. Het toestel is bij de release verkrijgbaar voor 379 euro.

Samsung Galaxy A5 (2017)
De Galaxy A5 beschikt met zijn 5,2 inch full-hd Super AMOLED-scherm over een spetterend scherm. De 1,8 GHz octacore-processor en 3GB RAM moeten zorgen voor een soepele gebruikservaring. Ook is er 32GB aan standaard opslaggeheugen aanwezig.

galaxy-a5-2017

De Galaxy A5 komt met twee 16 megapixel-camera’s: zowel aan de voor- als aan de achterkant schiet je dus met scherp. De 3300 mAh aan accucapaciteit is eveneens indrukwekkend te noemen. Het toestel is vanaf januari verkrijgbaar voor een adviesprijs van 479 euro.

Samsung Galaxy A7 (2017)
De topper van de A-serie is bijna geen midranger meer te noemen. Het toestel beschikt over een groot 5,7 inch full-hd Super AMOLED-scherm om beelden levendig weer te geven. Daarnaast beschikt het toestel over een snelle Exynos 7880 chipset en 3GB RAM.

Aan opslaggeheugen is er met een 32GB- en 64GB-versie geen tekort. Mer details over de cameraspecificaties en accucapaciteit zijn nog niet bekend, maar de verwachtingen zijn hoog. We hopen vooral dat Samsung het toestel niet te duur in de markt brengt, anders moet het opboksen tegen andere toppers zoals de OnePlus 3T en haar eigen Galaxy S7 Edge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *