Deze 12 apps krijgen alvast een redesign voor iOS 7

Auteur: , 5 Reacties

Apple's mobiele besturingssysteem krijgt na vijf jaar een grondige update. Vanaf september is iOS7 -gelijktijdig met de introductie van de iPhone 5S- te downloaden voor de massa, maar daar houdt het niet op. Want Jony Ive kan de boel platdesignen zoveel hij wilt, het gaat voor een groot deel om de uiteindelijke look van de apps die het beeld van een besturingssysteem bepalen.

Check DIT overzicht om te zien waar Android en iOS-gebruikers hun tijd het meest aan besteden. Precies, applicaties. Dat iOS7 een plat design heeft, een uitgebreid notificatiecentrum en een Control Center dat van onder naar boven kan worden geswiped wordt redelijk teniet gedaan als populaire apps hun iOS6-look blijven houden. Uiteraard zullen de Grote Namen hun applicaties snel van een iOS7-vriendelijk design voorzien, maar niemand weet nog hoe dit eruit komt te zien.

Designer Jacob Reed neemt een voorsprong en heeft alvast een lading populaire apps in een iOS 7-jasje gestoken. Bekijk ze HIERRR.



5 reacties

http://jonyiveredesignsthings.tumblr.com/ is een leuke Tumbl. Even te lachen om het belachelijke nieuwe uiterlijk van iOS7.
man man dit is zo android like…
Ik vind het eerlijk gezegd weer meer WP8. plat design, slanke letter, lichte kleuren, overzicht.
Heeft Apparata al een iOS7 look voor hun app trouwens?
waar blijft trouwens een fatsoenlijke WP app??

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).