Deze 146-inch grote TV past niet in je woonkamer

Samsung
Samsung accepteert vanaf heden orders voor de enorme modulaire MicroLED televisie.

Op CES in Las Vegas kondigde Samsung The Wall aan. Een 146-inch grote tv-scherm. Het was niet alleen show, want je kunt het ding daadwerkelijk kopen. Enige vereiste is dat je een bedrijf bent. Samsung is namelijk gestart met de verkoop van The Wall, maar focust zich eerst op de zakelijke markt.

Het modulaire scherm kan tientallen meters groter worden. Volgens Samsung gaat de beeldkwaliteit niet verloren bij het groter maken van het scherm. The Wall Professional, zoals de tv voor zakelijk gebruik heet, is ideaal voor bedrijven. Omdat het scherm aanpasbaar is, zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Voor ieder bedrijf die in de markt is voor zo’n scherm is er wel een toepassing te bedenken.

Het scherm, met onder meer HDR-beeldoptimalisatie en HDR10, komt in het derde kwartaal van 2018 naar Nederland. Consumenten moeten nog even geduld hebben. Pas in de tweede helft van dit jaar brengt Samsung de TV naar de gewone man. Of dit ook voor Nederland geldt is op moment van schrijven niet duidelijk.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *