Deze 28 films brengt Sony de komende jaren uit [Sony Hack]

Deze films brengt Sony tot 2017 uit [Sony Hack]
Van een crossover tussen Men in Black en Jump Street tot een geheel nieuwe Ghostbusters. Dit is Sony’s filmagenda die niemand mocht zien.

Er komt steeds meer gevoelig informatie naar buiten komen na de omvangrijke hack op de entertainment-divisie van het Japanse bedrijf. Vijf complete films, het script van de nieuwe James Bond-film Spectre, salarisinfo van de acteurs, en een overzicht van Sony’s toekomstplannen. Hackers wisten het allemaal buit te maken. Nog steeds gaat men er vanuit dat het een vergelding is op The Interview, een komediefilm met James Franco en Seth Rogen waarin de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un moet worden vermoordt.

Business Insider meldt dat uit het uitgelekte mailverkeer van en naar Sony Pictures co-voorzitter Amy Pascal kan worden opgemaakt welke films er voor de komende jaren op de rol staan. Dit is wat we tot nu toe weten:

Sony-films voor 2016
Uncharted
Sinister
Ghostbusters
Angry Birds
Men in Black/ Jump Street
Greyman
Winters knight
Fifth wave
Inferno
Billy Lynn
Baby driver
Little woman

Sony-films voor 2017
Cleopatra
SPIDERMAN
DJANGO zorro
Bond
Ghostbusters
Jump street
Monkey
Girl team up

In twee andere e-mails worden de volgende filmtitels genoemd (releasejaar is daarbij onbekend): Barbie, The Craft, Lisa Joy, Sausage Party, Pride and Prejudice Zombies, Grown Ups 3, Ghost house horror movie en deel 2 van The Equalizer, waarvan deel 1 deze week in de download top 10 staat.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *