Deze 3 f*cked up Netflix-trailers heb je deze week gemist

Auteur: , Geen reacties
Lekker elkaar vermoorden

Netflix komt met verontrustend materiaal.

Netflix is druk bezig met het eruit knallen van allerlei content en deze week dropt de streaminggigant eventjes 3 absurde, verontrustend toffe trailers van (Original) films en series die ergens dit jaar uitkomen. Je bent gewaarschuwd, deze trailers zijn ieder op hun eigen manier simpelweg f*cked up.

The End of the F**king World – Nu beschikbaar

Meer dan de andere twee op deze lijst, moet je de bovenstaande trailer gewoon gezien hebben om te snappen waar de serie over gaat. De hoofdpersoon is een psychopaat en samen met een brutaal, rebels meisje start hij een relatie. Okay, eigenlijk wil hij haar vermoorden, maar naarmate de serie vordert wordt hij verliefd op haar. Althans, dat is hoe de trailer het verhaal framet. Veel schuttingtaal, absurde situaties en een verfrissende mix van gitzwarte humor en deprimerend drama. Oh, en hoofdrolspeler Alex Lawther (Black Mirror, S03E03) speelt wederom een fantastische mafkees/freak. De rol is hem op het lijf geschreven.

Slender Man – 18 mei

Van donkere humor naar een duistere samensmelting van fictie en realiteit. De Slender Man is een cultfiguur dat zijn opleving vond door de wonderbaarlijke overlevering via het internet. Een lange man met een wit masker werd in YouTube-filmpjes, historische foto’s, fan-fictie en echte incidenten verwerkt. Nu krijgt deze griezelige dude een eigen film en hij is – zoals je je wellicht kunt voorstellen – hartstikke f*cked up.

Mom and Dad – 19 januari

We sluiten af met de koning van ‘f*cked up’, Nicholas Cage. De absurde Amerikaan komt 1 à 2 keer per jaar met een film waarin hij een complete mafkees (a.k.a. zichzelf) speelt. Zijn rol als huiverige vader in Mom and Dad is hem daarbij op het lijf geschreven, want terwijl hij met een moker zijn huis kort en klein slaat, kan hij lekker de Hockey Pockey zingen. Volgens mij is dat een normale dinsdagavond voor Cage. Hoe dan ook, de film draait om het massale doordraaien van ouders; vaders en moeders vermoorden door het hele land massaal hun eigen kinderen. De kinderen moeten het in deze thriller 24 uur zien te overleven… Spannend!

Foto @Channel4/NetflixEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).