Deze 4 nieuwe features komen naar Spotify

Spotify-logo-definitief
Gisteren werden tijdens een persconferentie de nieuwste mogelijkheden van de muziekstreamingdienst bekend gemaakt – en dat zijn er nogal wat! We zetten ze op een rijtje voor je.

Spotify investeert flink in verbeteringen en vernieuwingen. Deze features kun je de komende tijd in ieder geval verwachten:

1. Spotify Video

Videoclips, concerten, het is straks allemaal (gratis?) te streamen via Spotify. De dienst doet ook aanbevelingen voor zowel video als audio.

2. Spotify Now
De playlists van ‘Now’ zijn speciaal geselecteerd om te passen bij het moment van de dag. Op maandagochtend de arbeidsvitaminen, op vrijdagavond de partytracks.

3. Spotify Running
Hardlopen is hip. Naast je wearable neem je nu ook altijd Spotify mee. De dienst gaat samenwerken met onder meer Runkeeper en Nike Running. Het idee is dat de muziek die wordt afgespeeld afhankelijk is van jouw snelheid. Zo kom je makkelijk in een lekker hardloopritme terecht.

4. Spotify Originals
Spotify gaat vanaf nu niet alleen meer bestaande muziek aanbieden, Spotify gaat ook zelf content maken. In samenwerking met Amy Phoeler’s ‘Smart Girls Community’ wordt er iedere dag een Dance Move of the Day geplaatst en er zullen exclusieve radioshows op Spotify te horen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *