Deze 4K monitor van Philips heeft iets unieks

Deze 4K monitor van Philips heeft iets unieks
Gamen of een film kijken op dit scherm is een feestje.

Een kraakheldere kijkervaring, of optimaal genieten van een spel is geen probleem met de nieuwe Philips Momentum 436M6. Het 43-inch grote scherm is het eerste scherm met een HDR1000 keuring.

Dit betekent dat het scherm een helderheid kent van 1,000 cd/m2. De kleuren worden zo vreselijk helder worden weergegeven dat de gebruiker van een optimale kijkervaring kan genieten. Philips maakt daarnaast gebruik van Quantom Dot en Ambiglow technologie. Dit laatste brengt de kleur van het content op je scherm naar de muur en grond, zodat je rustig op het scherm kunt focussen.

Uiteraard moet je wel beschikbare content kijken om optimaal gebruik te maken van de techniek. Bijvoorbeeld HDR-series en films op Netflix. Het gevoel van een bioscoopervaring in eigen huis is dankzij de heldere kleurenweergave weer een stapje dichterbij. In het Amerikaanse persbericht spreekt Philips over een prijs van 1.000 dollar. Vrij heftig, maar daar krijg je echt iets moois voor terug.

Nog geen reacties

  1. 1000??? WOW! Dat is echt heel erg veel. Mijn monitor zit op 350 Nits en een iPhone op zo’n 500 – 600 (afhankelijk van het type, X wat hoger denk ik). MacBooks zitten op 450-500. Dat zijn over het algemeen enorm heldere schermen. 1.000 … Ik ben benieuwd. Zijn de kleuren dan nog wel ok? Of is het gewoon een witte waas @RubenPriest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *