Deze 5 ‘Apple Watches’ kun je nu al kopen

Deze 5 'Apple Watches' kun je nu al kopen
Het duurt nog tot april voordat de Apple Watch in de winkel komt te liggen. Wil je eerder met een soortgelijke gadget om je pols lopen, of gewoon voor een fractie van de prijs een fugazi scoren, dan hebben we hier vijf alternatieven.

1. ‘Cheap Smart watch’
Cheap Smart watch
Deze vierkante beauty met conventionele horlogeband komt met 3g, bluetooth en een schermresolutie van 320 bij 240 pixels. De prijs voor deze Android-hardware? Een schamele 45 dollar. Maar let wel; het wordt per bulk verkocht via Alibaba, dus je moet tussen de 50 en 5.000 units afnemen.

2. ‘Bluetooth Watch for IOS Android Iphone Samsung’
Bluetooth Watch for IOS Android Iphone Samsung
Deze wordt eveneens via Alibaba aangeboden, maar hoeft niet per bulk gekocht te worden. Hij is te koppelen met iOS- en Android-apparaten, en beschikt tevens over een pedometer en een scala aan kleuropties. Prijs is op aanvraag.

3. Oplus Tek
Oplus Tek
Geen kroonwiel, geen touchscreen, en zelfs geen apps. Maar dit juweeltje van het Chinese Oplus Tek is wel de meest lijkende Apple Watch-imitator tot nu toe. Voor 35 dollar heb je er al een.

4. Nepwatch op eBay
'Apple Watch' is een hit op eBay, gaat weg voor $260
Op eBay werd onlangs dit imitatiegeval aangeboden. De verkoper zou de Watch zogenaamd van zijn neef hebben gekregen, die bij Apple werkt. Mooi kulverhaal, maar het werkte, want iemand betaalde er 260 dollar voor.

5. De ‘Smart Watch’
Smart Watch
Het Chinese Hyperdon had het lef om op de CES gadgetbeurs doodleuk deze Apple Watch knockoff te verkopen voor de schamele prijs van 27 dollar. Mashable schafte hem aan en wist het prul na een aantal pogingen met een iPhone te verbinden. Je kunt er muziek mee afspelen, stappen tellen en inkomende oproepen worden er zelfs op weergegeven. Topdeal!

3 reacties

  1. staan gewoon 8 appel berichten op de eerste 2 pagina’s zijn jullie nou onafhankelijk of zo ongelooflijk appelgeil. Er is nog meer nieuws hoor zo als er bij voorbeeld vandaag bekend is geworden wat de verkoop prijs van lg g flex 2 is en waar die te koop is. Maar zulk nieuws plaatsen jullie nooit wat is niet van appel. En nee ik ben geen hater alleen van mening dit merk gigantisch over gehypt wordt en deze site zich wel heel erg op dit merk richt. Als jullie willen groeien in de tech sites. zo het beter zijn als jullie artikelen meer markt waarde hadden en ook zich meer op diverse merken richten en nieuws wat er in de tech wereld gebeurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *