Deze 6 dingen moet je weten over Narcos seizoen 2

Narcos seizoen 2 weten
Vanaf eergisteren kunnen Netflix-gebruikers genieten van het tweede seizoen van Narcos. Dit is wat je erover moet weten.

Narcos is momenteel één van de populairste series. De komst van een tweede seizoen kon daarom niet uitblijven. Inmiddels kan iedere Netflix-gebruikers het tweede seizoen bingewatchen. Of je nou al bent begonnen, alles al hebt gezien of nog moet beginnen, deze zes dingen moet je weten over s2. Let wel op, hieronder veel spoilers van beide seizoenen.

1. Cali Cartel en Los Pepes
In de drugshandel maak je vijanden. Dus ook Pablo Escobar. Na zijn succesvolle drugshandel, die is uitgediept in seizoen 1, wordt Pablo in seizoen 2 niet alleen achternagezeten door de DEA en de Search Bloc, maar ook door de drugsconcurrenten Cali Cartel en Los Pepes. Dat wordt gegarandeerd bloed!

2. Karakters van hoofdrolspelers
Hoewel we al veel weten over de hoofdrolspelers, komt de focus in seizoen 2 meer te liggen op het uitdiepen van de karakters. En vooral die van Pablo. We krijgen een kwetsbaardere Escobar te zien die vecht tegen verlies van macht, geld en familie. Er wordt meer nadruk gelegd op zijn emoties.

3. Het einde van Pablo Escobar
Het zal de meesten niet verbazen, maar seizoen 2 wordt het einde van Pablo Escobar. In seizoen 1 hebben we alles kunnen zien over het leven van Pablo Escobar van 1977 tot 1992. Aangezien Pablo is overleden in 1993, gaan we Pablo Escobar definitief voor het laatst zien in dit tweede seizoen. Het seizoen beslaat 18 maanden en begint bij de ontsnapping uit La Catedral Prison en eindigt bij de dood van Pablo Escobar.

4. Overlijdenslocatie
Een leuk weetje is dat de scene waarin Pablo Escobar wordt vermoord op dezelfde locatie is geschoten als waar hij in het echt ook vermoord is. Dit is in het huis van zijn tante in Medellin.

5. Overeenkomsten met Hitler’s ondergang
Volgens Wagner Moura, die Pablo Escobar speelt in beide seizoenen, heeft de ondergang van Pablo Escobar veel overeenkomsten met die van Hitler. Heb je dus de film Downfall gezien (je weet wel, van die meme), dan weet je hoogstwaarschijnlijk ook hoe seizoen 2 gaat verlopen. Beide slechteriken zouden vooral erg bewust zijn geweest over het verlies van hun macht.

6. Derde seizoen in de maak?
Hoewel inmiddels duidelijk is dat er geen derde seizoen over Pablo Escobar gaat komen, wordt er door producer Eric Newman toch gesteld dat er plannen gemaakt worden voor een derde seizoen. Volgens de makers stopt de serie niet bij de dood van Pablo Escobar, maar pas wanneer de cocaine stopt. De serie is namelijk vernoemd naar cocaine en niet naar Pablo Escobar.

UPDATE: het is officieel, er komt een 3e en 4e seizoen!

Benieuwd welke Netflix Originals nog meer het kijken waard zijn? Klik dan HIER. En lees HIER alles wat je over de nieuwe hitserie Stranger Things moet weten.

Eén reactie

  1. De serie is live sinds vrijdag (eergisteren).
    Ik ben nu bij aflevering 8 en vond persoonlijk het eerste seizoen interessanter. De “loopbaan” van Pablo tot het moment van de gevangenis uitbraak (einde seizoen 1) is interessanter.

    In het echt ging Pablo redelijk snel na zijn ontsnappen dood. In seizoen twee weten ze dat behoorlijk te rekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *