Deze 5-inch smartphone kost nog geen 100 euro

Deze 5-inch smartphone kost nog geen 100 euro
Een beetje smartphone hoeft niet veel geld te kosten.

In de markt voor een nieuwe smartphone, maar je hebt een streng budget? Een prettige midrange smartphone kost je zo’n 250 euro. Je kunt het echter nog een stapje lager zoeken. Bijvoorbeeld bij deze nieuwe Redmi Go van het Chinese Xiaomi.

De fabrikant van smartphones maakt doorgaans prima toestellen, dus er hoeft geen twijfel over te bestaan dat de Redmi Go goed in elkaar zit. De vraag is natuurlijk wat je voor een extreem lage prijs mag verwachten. De Remi Go kost namelijk nog geen 80 euro volgens WinFuture, wat bijzonder weinig is voor een smartphone met een display van 5-inch.

De Redmi Go beschikt over een 720p display, een Snapdragon processor van Qualcomm en een 8-megapixel camera aan de achterkant. Aan de voorkant zit een 5-megapixel selfiecam. De batterijcapaciteit bedraagt 3.000mAh. Onderaan zit een aansluiting voor Micro USB. Verder kan de smartphone overweg met twee nano-simkaarten. Het is sowieso zeker dat Xiaomi de telefoon lanceert in eigen land China, helaas is het nog onduidelijk of we hier in Nederland straks aan de slag kunnen met de voordelige smartphone.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *