Deze 5 unieke speakers worden geveild

Auteur: , Geen reacties
Deze 5 unieke speakers worden geveild

Gave dingen!

Als je nog op zoekt bent naar iets speciaals dan moet je deze speakers eens overwegen. Het gaat hier om een setje Bang & Olufsen BeoSound 1 speakers. De firma staat met deze producten vooral stil bij het ontwerp en dat is meteen te zien aan de vormen van de speakers.

Elke speaker is individueel gebouwd in de Bang & Olufsen fabriek in Denemarken. B&O produceerde het setje in 2016 ter ere van BeoSound 1 360 graden draadloze speaker. Aanstaande donderdag zullen de vijf speakers worden geveild. De verwachting is dat de producten tussen de 3.000 en 5.000 dollar gaan opleveren. Wie had geïnvesteerd in deze speakers (really?), kan straks mogelijk een mooi bedrag opstrijken. De oorspronkelijke adviesprijs bedroeg namelijk 1.495 dollar.

De BeoSound 1 is een draadloze speaker die door middel van WiFi muziek kan afspelen. De ingebouwde batterij gaat ongeveer 16 uur mee op een volle lading. De veiling zal exclusief online plaatsvinden en is dus niet fysiek te bezoeken.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).