Deze 7 aanbiedingen op Steam moet je checken

Auteur: , Geen reacties
Trevor schopt billen in GTA V

Minimaal 50% korting op deze 7 topgames!

Gameplatform Steam heeft altijd wel een reden om een uitverkoop te houden. Het thema van deze dolle sale: winter. Tijdens de winteruitverkoop zijn er natuurlijk heel wat toffe games te scoren voor een minimale prijs. Wij zochten de tofste deals voor je uit maar wees er snel bij; de wintersale loopt tot en met 4 januari.

Spelregels: De game moet voor minimaal 50% korting in de aanbieding zijn en het moet een populaire en/of gewilde titel zijn.

Fallout 4 – €14,99 (50%)

Het gigantische post-apocalyptische Fallout 4 van de makers van onder andere Skyrim en Dishonored is nu voor een stevige 50% korting verkrijgbaar. De basisgame is al goed voor een uurtje of honderd speelplezier, maar met de Game of the Year-editie (inclusief alle DLC) ben je ongetwijfeld nog eens zolang zoet. Knallen, spullen verzamelen, een nederzetting opbouwen en heel veel mutanten- en raidergespuis opruimen. Genieten!

Grand Theft Auto V – €23,99 (60%)

Hoewel het verhaal van de iconische Grand Theft Auto-game wellicht niet zo uitgebreid is als dat van Fallout, weten we bijna allemaal hoe tof de GTA-franchise altijd is buiten de gebaande paden om. Lekker rondlopen in Los Santos, wat scheuren met uiteenlopende bakken en vooral onschuldige voetgangers ‘per ongeluk’ op het achterhoofd tikken met een honkbalknuppel. Oh, en dan is er nog de praktisch oneindige multiplayer-modus voor nóg meer speelplezier.

The Witcher 3: Wild Hunt – €14,99 (50%)

Er is geen enkele game in dit lijstje die een betere (unanieme) score heeft gekregen als The Witcher 3. Deze kolossale RPG van Poolse makelij is werkelijk zo uitgebreid, zo meeslepend en zo vermakelijk, dat iedere gamer met een lichte voorkeur voor roleplaying games The Witcher 3 in huis moet hebben. Naast een immens verhaal, impactvolle keuzes, toffe combat en een hele sloot aan interessante (en grappige) personages is de kaartgame ín deze game ook nog eens goed voor een hoop uurtjes plezier. In dit lijstje vind je geen betere investering dan deze.

For Honor – €20,39 (66%)

Ubisoft heeft wat mij betreft de afgelopen 2 jaar een hoop pareltjes afgeleverd. For Honor is daar weeldegelijk een van. Deze vechtgame draait om niet één, niet twee, maar drie badass historische volkeren die het in bloederige gevechten tegen elkaar opnemen. De samoerai, Vikingen en ridders hebben ieder unieke, uiteenlopende vechtersbazen ter beschikking met ieder een unieke speelstijl en set vaardigheden. For Honor is gemakkelijk op te pakken, maar is zelfs na tientallen uren nog uitdagend.

Cities: Skylines – €6,99 (75%)

Naast al het geweld en prijzen boven de 10 euro, is het misschien ook wel leuk om een strategiegame te featuren. Cities: Skylines is alles wat je van een city builder kan verwachten en meer. De gedetailleerde mogelijkheden en complexe balansen tussen woon- werk- en industriegebieden worden alleen meer toffer wanneer je een kijkje neemt in de Steam Workshop. Dit platform zit namelijk nog eens tjokvol met gratis mods. Als je van steden bouwen houdt, dan is er geen betere optie dan Cities: Skylines. En dat voor 7 eurie!

Dark Souls III – €14,99 (75%)

Waar The Witcher groot is en Cities: Skylines de beste is, kan ik Dark Souls III niet anders beschrijven dan de ‘tergendste’. De Dark Souls-reeks staat erom bekend ongeëvenaard moeilijk te zijn. De duistere wereld waarin je moet zien te overleven zit ramvol gespuis, demonen en geniepige eindbazen. Sadomasochisten zullen niets liever willen dan tientallen pogingen doen om een eindbaas te verslaan, om vervolgens tot de realisatie te komen dat dat pas het eerste stadium van het gevecht was.

Just Cause 3 – €5,99 (85%)

We sluiten deze lijst af met een prachtige sandbox genaamd Just Cause 3. Naast de absurde hoeveelheid korting op de game, kun je namelijk ook absurd veel doen in de game. Denk daarbij niet aan mini-games of uiteenlopende mechanieken, want de game excelleert vooral op het gebied van ‘physics’. Zo kun je zo’n beetje alles opblazen, kleine raketjes aan nietsvermoedende voorbijgangers plakken en letterlijk surfen op auto’s en vliegtuigen. Oh, en ondertussen gooi je ook nog een dictatoriaal regime omver met je fratsen.

Oh, voordat je gaat, in dit artikel check je de best verkochte games van 2017.

Foto @IGDB/Rockstar GamesEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).