Deze 9 toffe gadgets kosten minder dan 10 eurie

Met deze muis zul je geen eSports-evenementen winnen, maar kost minder dan een tientje
Deze technologische snufjes kosten minder dan een tientje en zijn een handig voor iedere tech-liefhebber.

Wie zegt dat gadgets duur moeten zijn? Als het gaat om koopjes jagen zijn gadgets vaak prima te verkrijgen voor een prikkie, maar doen moet je wel weten waar je moet zoeken. Op Gearbest vonden wij 9 toffe gadgets voor minder dan 10 euro.

X9 USB Wired Optical Gaming Mouse – €2,17
Deze gamingmuis met draad hanteert een DPI van 4000, bevat een toffe LED-backlight en heeft een lekker lange kabel van 1,30m. En dan hebben we het nog niet eens over het sexy futuristische design en ergonomische vorm gehad. Oh, en met de couponcode ‘USBmouseNL’ krijg je de muis zelfs voor €0.99!

Gearbest gaming mouse

Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier – €7,53
Voor een verbeterde Wi-Fi in huis heb je voor minder dan acht euro een Wi-Fi-versterker van Xiaomi. Deze amplifier verzendt tot 300 MB/s op een frequentie van 2,4 GHz. Overigens is het apparaatje plug&play, dus je hoeft niks in te stellen. De amplifier detecteert het signaal en versterkt het. Met de couponcode ‘NLSI-MIwifi’ krijg je de versterker voor €4.16.

Gearbest

Original Xiaomi Mi Speaker Bluetooth 4.0 – €9,72
En over Xiaomi gesproken, de Chinese techgigant heeft ook een Bluetooth-speaker in de aanbieding! Het kleine speakertje kan met praktisch ieder apparaat met Bluetooth verbinden, heeft een oplaadbare batterij en ondersteunt handsfree bellen. Oh, en je hebt de keuze uit vier kleuren: Champagne, Gold, Gray en Silver.

Gearbest

VR SHINECON G05A 3D Glasses – €5,26
Voor een toffe en goedkope VR-ervaring is de verrassend uitgebreide Shinecon G05A misschien iets voor jou. Deze smartphonehouder ondersteunt toestellen van 4.7 t/m 5.5 inch en bevat een verstelbare hoofdband en een verstelbare houder voor je smartphone. Zo verander je (bijna) iedere smartphone in een VR-headset.

Gearbest

Cartoon Cat LED Night Light – €7,53
Kijk deze cute kattenlamp. Hoezo is sfeerverlichting duur? Deze unit heeft 7 verschillende kleuren en is geschikt voor iedere gemoedstoestand. Hij is draadloos (met een batterij die tot 15 uur meegaat) en is met een gewone USB-C-aansluiting op te laden (kabel inbegrepen). 7,50 een beetje aan de dure kant? Met couponcode ‘NLCatlight1’ betaal je slechts €4.62.

Gearbest

JJRC H36 2.4GHz 4CH 6 Axis Gyro RC Quadcopter – €9,96
Voor liefhebbers van drones die niet gelijk een honderdje of 6 willen neerleggen voor de GoPro Karma is deze quadcopter wellicht een dikke aanrader. Deze beginnersdrone past letterlijk in je broekzak, komt met een controller en is praktisch onverwoestbaar. Ideaal voor beginners en dat voor minder dan een tientje!

[gv data=”e67SEzTHXP0″][/gv]

Vkworld Z3310 Quad Band Unlocked Phone – €23,63
Hey, alles zou toch onder de 10 euro zijn? Correct, want met de couponcode ‘Unlockedphone’ kost deze simlockvrije telefoon slechts een tientje! Het toestel heeft een 2MP camera, ondersteunt Bluetooth en heeft een dual SIM-slot. Ideaal voor een simpele bel-telefoon zonder alle poespas van een smartphone.

Gearbest

2.4G Wireless Numeric Keypad – €6,13
Voor alle laptop-gebruikers zonder keypad is dit een goedkope oplossing. De 2.4G Wireless Numeric Keypad kan verbinden met iedere laptop en geeft je zo een compact draadloos keypad om bijvoorbeeld lekker efficiënt je belastingaangiften te doen. Het toetsenbordje draait op één AAA-batterij.

Gearbest

Lens Shaped Self Stirring Coffee Mug – €7,21
Ben jij een fan van fotografie én koffie? Dan is de Lens Shaped Self Stirring Coffee Mug iets voor je. Jazeker, de naam zegt het al, het is een mok in de vorm van een cameralens waarmee je met een druk op de knop (zonder lepel) je koffie kunt roeren. Of je roert je smoothie, thee of chocolademelk even door, natuurlijk. Thermoskan, lekdichte meeneembeker en zelfroerende beker in één.

Gearbest

Nog geen reacties

  1. Ben al weer terug gekomen van deze flash sale; als ik via de website enkele van de hierboven genoemde artikelen probeer te bestellen, werken de kortingscodes niet. Als ik deze vervolgens via de app toevoeg aan het winkelmandje, worden de kortingscodes wel herkend, maar wordt de bruto prijs éérst verhoogd, waardoor je onder de streep meer betaalt. Gearbest, stuur maar eens een PM…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *