Deze adapter maakt elke kabel tot een MagSafe

Auteur: , 1 Reactie
Deze adapter maakt elke kabel tot een MagSafe

Handig!

Bij Apple zijn ze inmiddels overgestapt op USB-C, maar dit betekent niet dat de techniek achter de MagSafe in de prullenbak gegooid kan worden. Het idee is simpel. De magnetische techniek zorgt dat de kabel niet bij het minste of geringste je product op de grond smijt. Bijvoorbeeld als je per ongeluk over de kabel struikelt.

Wat als je die techniek toepast bij alle andere kabels in het huishouden? Dat is wat I love handles heeft gedaan met deze TUG-adapter. De adapter steek je in het stopcontact en de stekker steek je vervolgens in de adapter. Als iemand struikelt over de kabel valt de lamp/televisie/etc niet langer meer op de grond. Of je regelt een strak kabelmanagement zodat niemand ├╝berhaupt er last van heeft natuurlijk.

Het is een Amerikaans product en zoals je op de foto kunt zien is de TUG-adapter voor die markt ontwikkeld. Hopelijk komt het bedrijf in de toekomst met een variant voor ons Europeanen. De TUG-adapter is vanaf maart leverbaar.1 reactie

Hij is dus magnetisch bij de wandcontactdoos. Daar heb ik nooit het probleem mee, just dat hij op de laptop kant magnetisch is maakt de MagSafe zo handig. Gelukkig zijn er alternatieven, zoals jullie zelf al eerder beschreven:
https://www.apparata.nl/nieuws/dit-is-het-antwoord-op-apples-afscheid-van-de-magsafe-20684?utm_medium=relevant_items

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).