Deze Savety Strap is de oplossing voor Apple’s AirPods

AirPod Savety Straps
Dit had Apple natuurlijk zelf moeten bedenken.

Reacties op de AirPod’s waren niet al te positief na Apple’s aankondiging afgelopen woensdag. De draadloze oortjes zijn met 180 euro ontzettend duur, moeten elke 5 uur opladen en voor je het door hebt ben je ze kwijt. Het laatste probleem lijkt nu ieder geval opgelost door deze Savety Strap, een 56cm lang touw die beide AirPods met elkaar verbindt.

Hoewel het overkomt als een grap is bedenker Robert Bodley bloedserieus. De AirPod Savety Strap moet 20 dollar gaan kosten. Aangezien de AirPods toch al zo duur zijn, kan het geen kwaad om 20 euro extra te betalen om ervoor te zorgen dat je ze niet verliest. Of je moet uiteraard zelf een constructie met een touwtje verzinnen om de AirPods niet kwijt te raken.

airpod savety strap kleuren

4 reacties

  1. Het voordeel van een gewoon koptelefoontje is de prijs. Kwijt of kapot is niet echt een probleem, hooguit jammer. Ik gebruik er zo 2 per jaar. 180 euro is gewoon teveel geld voor iets wat je zeker een keer kwijt gaat raken. Alleen interessant dus voor mensen die toch geld teveel hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *