Deze animeseries kun je zien op Netflix

Kun je ook eens genieten van getekende explosies
Zijn er toch meer dan jedenkt!

Wie bekend is met Japan, die kent vast ook de Japanse variant van cartoons. Deze animeseries worden steeds populairder en dat betekent dat Netflix ook mee moet gaan met de tijd. Hierbij dus een lijstje met alle 11 animeseries die nu op Netflix Nederland staan.

1. Deathnote (1 seizoen) – IMDb 9,0
Als een Japanse middelbare scholier een mystiek schrift vindt, krijgt hij het vermogen om iedereen te vermoorden die er zijn naam in achterlaat.

[gv data=”HK3lkfhX_XY”][/gv]

2. Code Geass: Lelouch of the Rebellion (1 seizoen) – IMDb 8,8
Een middelbare scholier kan gehoorzaamheid afdwingen door middel van de Geass kracht en gebruikt die kracht om een Japanse opstand tegen Britannia te leiden.

[gv data=”zi4NLjDvgvU”][/gv]

3. The Seven Deadly Sins (1 seizoen) – IMdb 8,4
Als een koninkrijk wordt overgenomen door tirannen, gaat de afgezette prinses op zoek naar een ontbonden groep zondige ridders om haar te helpen haar rijk te heroveren.

Seizoen 2 is te zien vanaf 17 februari.

[gv data=”wxcvbL6o55M”][/gv]

4. Bleach (2 seizoenen) – IMDb 8,3
Tiener Ichigo Kurosaki krijgt superkrachten van de gewonde Rukia Kuchiki waarna de twee ervandoor gaan om verloren zielen te verzamelen.

[gv data=”oZ67d9XSjFs”][/gv]

5. Knights of Sidonia (2 seizoenen) – IMDb 8,0
Knights of Sidonia vertelt het verhaal over Nagate, een jonge onderaan de maatschappij in een wereld waar mensen genetisch gemanipuleerd ter wereld komen. De mensen bevinden zich na de vernietiging van de aarde bovendien op een ruimteschip. Nagate blijkt echter een talentvolle piloot en wordt al snel een belangrijke verdediger.

[gv data=”htgcz87-Wqk”][/gv]

6. Ajin (2 seizoenen) – IMDb 7,9
Een tiener ontdekt dat hij een Ajin is en vlucht voordat hij een proefkonijn van de staat wordt. Andere Ajin bieden weerstand en hij moet partij kiezen.

[gv data=”OO21Sq_CB0A”][/gv]

7. Magi: Adventure of Sinbad (1 seizoen) – IMDb 7,9
De Magi die de koning van de Zeven Zeeën werd, was ooit een jongen die de wereld beter wilde maken. Zijn avontuur begint met een gevaarlijke kerker.

[gv data=”CLSrGq3BWqo”][/gv]

8. Kuromukuro (2 seizoenen) – IMDb 7,5
Wanneer mecha een onderzoeksinstituut aanvallen moeten studenten, piloten en onderzoekers terugvechten met mysterieuze artefacten en een jonge samurai.

[gv data=”fkA6Tk4YPhU”][/gv]

9. Tenkai Knights (1 seizoen) – IMDb 7,4
In het jaar 2034 worden vier tieners op aarde benoemd om als Tenkai-ridders op te treden en de planeet Quarton te beschermen tegen de snode Lord Vilius.

[gv data=”1ybVBHlzaMQ”][/gv]

10. Digimon Fusion (2 seizoenen) – IMDb 7,4
De tegenhanger van Pokémon. Een mensenjongen wordt getransporteerd naar de Digital World, samen met zijn twee beste vrienden. Hij moet er de vernietiging van de Digimon voorkomen.

[gv data=”gk0Ws0U2VQ0″][/gv]

11. Cyborg 009 VS Devilman (1 seizoen) – IMDb 7,0
Wanneer een wetenschapper gemodificeerde cyborgs loslaat en mysterieuze demonen verschijnen in Tokyo komen de werelden van Devilman en Cyborg 009 samen.

[gv data=”VLejwNv1yS8″][/gv]

Hiermee blijf jij op de hoogte van het Netflix nieuws.

Nog geen reacties

 1. Leuk om wat animelove op Apparata te zien.

  Er is helaas niet echt iets van mijn gading. Verwachtte ook wel dat mecha en de-wereld-wordt-aangevallen–door-invasies-ziektes-ed series megapopi zijn.

  Overigens haal ik mijn fix toch wel liever via de nyaa-torrentboer met fansubs. Voor mij: fansubs>retail/officiele/streamsubs. Laatste groep wordt beter, maar fansubs vind ik imo prettiger, makkelijker te begrijpen ed. Oh en ze TL’en wél de OP/ED en insert songs.

  Zo fanboi uit.

  PS: meer fans op de redactie en evt. onder de reaguurders?

  • @toyotafortuner: Bedankt voor je reactie! Ik was blij verrast om te zien dat mijn favoriete anime Code Geass zo hoog in de IMDblijst zou staan en dat je mijn post kan waarderen. Ik kijk overigens al 10 jaar anime, dus je kan me wel een fan noemen.

   • @bentev: Ah.. Dat is al flink langer dan ik. Hoewel mijn 1e titel Full Moon was, kan ik m niet echt tellen omdat ik alleen 1 episode keek destijds. Daarom reken ik al tijden High School DxD als mijn werkelijke 1e titel. Begon in 2013 met anime kijken dus ja…

    • @toyotafortuner: Ik ben momenteel aan Full Moon bezig, omdat ik alleen het einde ken (ja heel erg). Mijn eerste anime was Tokyo Mew Mew, maar die heb ik nooit echt afgekeken omdat ik het patroon in de afleveringen na een tijdje irritant begon te vinden. Ik kijk het al sinds ik 12/13 was, dus ik was er vroeg bij hahaha.

     • @bentev: hm interessant. Is er toevallig ergens een plekkie waar we deze discussie voort kunnen zetten? (IRC (kan er nog niet helemaal mee overweg, een forumsite oid).Anime is in NL toch wel een erg kleine niche en ik vind t wel leuk om t ‘eindelijk’ met iemand er over te kunnen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *