Deze app laat je brakke VHS fims maken

Auteur: , 3 Reacties
koud he?

Wie herinnert zich niet die oom die in de jaren '80 met zijn camcorder alles filmde? Zijn filmpjes kun je nu zelf maken dankzij VHS Camcorder.

Sommige apps die je nooit hebt gemist vullen toch een leegte op in je leven. Want hoe heb je ooit je smartphone kunnen gebruiken zonder het VHS gevoel? Je kunt nu weer helemaal terug naar de jaren ’80 dankzij een paar slimme programmeurs uit Los Angeles. Dus je hoeft er niet meer speciaal voor naar Youtube, het kan rechtstreeks door naar je Instagram, Vine of Facebook worden geüpload.

Voor €3,99 (Androidversie komt er aan) heb je de app op je telefoon staan en kun je weer helemaal The Fresh Prince of Bel Air, The A-team en Run DMC naspelen. Of beter nog, speel zelf de Friends-cast legt Windows 95 uit op VHS na. De app is zo lekker doordacht dat niet alleen het beeld er 30 jaar ouder uitziet, maar ook het geluid wordt zo brak gemaakt als het op een drie decennia oud videobandje zou zijn.

Door met je telefoon te schudden tijdens het filmen kun je het geheel nog wat brakker maken, dan krijg je een partij gekraak en geruis cadeau. Om het geheel af te toppen zet de app er zo’n gillend lelijke datum onder.

Downloaden die handel en zet de linkjes naar je instagram hieronder in de comments.3 reacties

Betalen voor een app om de kwaliteit te verlagen …. Ja erg slim met je dure 700 euro smartphone (app nu alleen op IOS op dit moment).
Ik vind hem erg leuk :)
Funniest home video’s 2.0!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).