Deze app maakt je relatie kapot!

Your memes are bad and you should feel bad
Techniek komt steeds verder ons leven in gemarcheerd. Waar we 100 jaar geleden nog brieven aan elkaar schreven sturen we nu emails, SMSjes vervangen kattebelletjes en Instagram vervangt…err… stillevens van voedsel? Hoe dan ook, er is nu een app om dat ongemakkelijke moment net wat makkelijker te maken.

Iemand dumpen via SMS wordt steeds meer geaccepteerd. Soms heb je gewoon echt geen zin om diegene in de ogen te kijken en netjes een punt te zetten achter de tijd die je gedeeld hebt, dus pak je in een verloren moment je telefoon, en prop je in zo min mogelijk woorden dat je er geen zin meer in hebt. Maar soms is zelfs dat te lastig, en dat is waar de app Breakup Texts om de hoek komt kijken.

Met een paar simpele klikken kotst deze applicatie een op maat gesneden dumpsms uit, klaar om te versturen naar je niet-meer-zo-geliefde. Van het uitmaken van een informele fling tot een punt achter een langdurige relatie zetten, deze app doet het allemaal.

Een van de makers van deze app, Jason Levine, zei dat het begonnen was als een grap, maar kijkend naar de reacties zijn er genoeg mensen die dit serieus nemen. De app, zo verklaart hij, houdt mensen een spiegel voor en laat zien hoe groot de rol van techniek is in ons leven, en hoe leeg de communicatie tussen mensen daardoor soms is.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *