Deze Apple én Samsung-kopie is nu officieel

Deze Apple én Samsung-kopie is nu officieel
Die durven.

Op het Mobile World Congress zal Samsung raar hebben opgekeken toen het Chinese Leagoo de nieuwe S9 presenteerde. Qua looks heeft de smartphone sterke overeenkomsten met de Apple iPhone X. Zelfs de wallpaper heeft kleurtinten die sterk doen denken aan het huidige vlaggenschip van Apple. De naam lijkt juist weer een rip-off te zijn van de onlangs onthulde Samsung Galaxy S9.

De omgerekend 150 dollar kostende Leagoo S9 komt met een 5,85-inch display, 4GB RAM geheugen en 32GB opslag. Achter zit een 13-megapixel camera. Op papier lijkt dit een goede bang for the buck te zijn. In de notch van de S9 zit technologie verwerkt voor gezichtsherkenning. Jep, de gelijkenissen met de iPhone X zijn niet subtiel weggewerkt. We schreven al eens eerder over het toestel, dat was op basis van lekken.

Dat het bedrijf schijt heeft aan de concurrentie bewijst de presentatie wel. Leagoo toonde het toestel namelijk tussen de andere grote merken op het Mobile World Congress in Barcelona. Bezoekers van de beurs zijn de aanwezigheid van deze ‘S9’ ook opgevallen, getuige deze tweet:

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *