Deze Apple én Samsung-kopie is nu officieel

Auteur: , 1 Reactie
Deze Apple én Samsung-kopie is nu officieel

Die durven.

Op het Mobile World Congress zal Samsung raar hebben opgekeken toen het Chinese Leagoo de nieuwe S9 presenteerde. Qua looks heeft de smartphone sterke overeenkomsten met de Apple iPhone X. Zelfs de wallpaper heeft kleurtinten die sterk doen denken aan het huidige vlaggenschip van Apple. De naam lijkt juist weer een rip-off te zijn van de onlangs onthulde Samsung Galaxy S9.

De omgerekend 150 dollar kostende Leagoo S9 komt met een 5,85-inch display, 4GB RAM geheugen en 32GB opslag. Achter zit een 13-megapixel camera. Op papier lijkt dit een goede bang for the buck te zijn. In de notch van de S9 zit technologie verwerkt voor gezichtsherkenning. Jep, de gelijkenissen met de iPhone X zijn niet subtiel weggewerkt. We schreven al eens eerder over het toestel, dat was op basis van lekken.

Dat het bedrijf schijt heeft aan de concurrentie bewijst de presentatie wel. Leagoo toonde het toestel namelijk tussen de andere grote merken op het Mobile World Congress in Barcelona. Bezoekers van de beurs zijn de aanwezigheid van deze ‘S9’ ook opgevallen, getuige deze tweet:1 reactie

Dit is de opvolger van de Leagoo S8 (you could have guessed it), die opvallend genoeg in niets leek op een iPhone -maar des te meer op de originele Galaxy S8. En aangezien ze deze telefoons kunnen aanbieden voor een bedrag wat tussen de tien en twintig procent is van de iPhones of Samsungs, zal er zeker een markt voor zijn.
https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-leagoo-s8

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).