Deze Apple producten zijn tijdelijk in het rood verkrijgbaar

iPhone
Een unieke kans om een officieel Apple product in een aparte kleur te kopen.

Morgen is het Wereld Aids Dag en Apple schenkt aandacht aan deze dag door enkele producten in een tijdelijke kleur aan te bieden. Door een product in de kleur rood te kopen steun je automatisch een organisatie die onderzoek doet naar aids. Een deel van de opbrengst gaat namelijk naar deze organisatie toe.

Een iPhone 7 batterijcase, een hoesje voor de iPhone SE, een Beats koptelefoon en een Beats luidspreker zijn verkrijgbaar in de kleur RED. De Amerikaanse techgigant zet zich jaarlijks in voor Wereld Aids Dag. Zo had Apple bijvoorbeeld in 2013 een speciale actie met onder andere een unieke rode Mac Pro. Dit product leverde maar liefst 977.000 dollar op.

Daarnaast is het nieuwe album Don’t Waste Your Wishes van The Killers onderdeel van de RED-actie. Wanneer het album via iTunes wordt aangeschaft gaat een deel van het geld naar het goede doel.

10 reacties

   • @willeme: Wat dan wel ? Fund raisen voor een goed doel door de verkoop van hoesjes ?
    Schijnheiligheid ten top. Doneer als bedrijf dan 0,1% van je winst aan een goed doel, dat zet zoden aan de dijk ipv die krappe miljoen dollar met die speciale Imac editie.
    Kijk eens naar Bijv. Bill Gates (Microsoft), wat Apple doet in miljoenen deed hij in Miljarden.

    Goedkope marketing onder het mom van het goede doel.

    • @turbobrick: Yup. Doen alle bedrijven zo ongeveer. Ook al doe je het maar om je zelf een goed gevoel te geven, dan nog is het niet geheel zonder eigen belang. Het is een bedrijf ;-).

     • @willeme: Apple moet zich bezig houden met hun klanten en die willen innovatie en het gevoel van dat ze iets bijzonders kopen. Dat is nu al 2 jaar een stuk minder en dat is een kwalijke zaak.

     • @turbobrick: Ah! Daar komt de aap uit de mouw. Is dat wel zo? Apple was vroeger een merk voor Early Adopters, gadget freaks, hipsters, techies, wereldverbeteraars, creatievelingen en vrij gevochten geesten. Das wat einmal.

      Het is een fabrikant dat er voor kiest om een premium prijs te vragen voor hun producten. Of dat terecht is, is iets anders. Jij vindt blijkbaar van niet. Ik heb er geen verstand van en vindt het gewoon erg mooi allemaal 😉 (maar wel erg duur :-)).

     • @turbobrick: wat weet jij nou van wat Apple klanten willen. Jij bent anti-Apple, aan je posts duidelijk te zien. Apple kan niets goed doen of maar erg matigjes in jou opinie. Dus zeg nou niet dat apple klanten dit of dat willen. Die zijn misschien wel gewoon heel tevreden met hun product. Maar wel knap dat jij je zo in een ander kan verplaatsen, het houd je van de straat.

     • @lariekoek: bovendien hoeven ze niets te geven, maar doen ze dit toch mooi en een gegeven paard moet je nooit in de bek kijken. Het goede doel is blij met elke euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *