Deze armband ontgrendelt automatisch al je apparaten

Nooit meer een sleutelbos nodig dankzij de Everykey-armbandBen jij ook zo iemand die altijd zijn wachtwoord vergeet? Dan kan de Everykey je daar in het vervolg een handje mee helpen. Sterker nog: je hebt zelfs nooit meer wachtwoorden nodig.

De Everykey-armband is namelijk een vervanger voor je sleutels en wachtwoorden. De armband werkt door middel van bluetooth en zorgt ervoor dat je direct toegang krijgt tot al je elektrische apparaten waar een wachtwoord op zit, zoals een smartphone of een tablet. Daarnaast kan de armband ook gebruikt worden om objecten mee open te maken, zoals bijvoorbeeld de voordeur van je huis of je autodeur.

Wanneer de armband in de buurt komt van een van je devices, kan je ervoor kiezen om het apparaat te unlocken. Je kan het apparaat zelfs automatisch laten unlocken wanneer je vlakbij bent. Wanneer je bij het apparaat vandaan loopt, wordt ‘ie automatisch weer vergrendeld. Je hebt dus geen sleutelbos meer nodig in je broekzak en je hoeft je wachtwoorden nooit meer allemaal op te schrijven in de notities van je telefoon.

De Everykey is overigens ook bijzonder handig na het ontgrendelen van je smartphone of laptop. Hij zorgt er namelijk voor dat je automatisch inlogt bij bekende websites of diensten, zonder je telkens om een gebruikersnaam of wachtwoord te vragen. Dat is niet alleen handig als je overal verschillende wachtwoorden gebruikt, maar bespaart je ook simpelweg een hoop tijd.

Je kunt de Everykey-armband nu backen via Kickstarter.

Nooit meer een sleutelbos nodig dankzij de Everykey-armband

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *