Dit zijn alle speelbare auto’s in de nieuwe Need for Speed

Rocket Bunny
EA heeft recent nog een paar auto’s aangekondigd en daarmee is de lijst nu officeel compleet.

Met nog een paar weken voor de boeg, sleutelen de ontwikkelaars aan de laatste dingetjes. De officiĆ«le autolijst is een feit en de nieuwe Need for Speed zal 51 speelbare auto’s met zich meebrengen. Alle vierwielers zijn vanaf de eerste dag speelbaar, je hebt alleen een gevulde digitale portemonnee nodig. Om een overzicht te houden heb ik alle auto’s in vier categorieĆ«n verdeeld.

Japans speelgoed:
-Acura RSX-S
-Honda S2000
-Honda Civic Type R
-Honda NSX Type R
-Mazda MX-5 1996
-Mazda MX-5 (2015)
-Mazda RX7 Spirit R
-Mitsubishi Lancer Evolution MR
-Nissan 180sx Type X
-Nissan Fairlady 240ZG
-Nissan Skyline GT-R KPGC10
-Nissan Skyline R32 GT-R V-Spec
-Nissan Skyline R34 GT-R V-Spec
-Nissan GT-R
-Nissan Silvia Spec-R
-Scion FR-S
-Subaru BRZ
-Subaru Impreza WRX STI
-Toyota Sprinter GT Apex
-Toyota GT86
-Toyota Supra SZ-R

Skyline R34

Muscle cars:
-Chevrolet Camaro Z28
-Chevrolet Corvette Z06
-Dodge Challenger SRT8
-Dodge SRT Viper
-Ford Mustang (1967)
-Ford Mustang Boss 302
-Ford Mustang Fox Body
-Ford Mustang GT

Camaro

Exoten:
-Ferrari 458 Italia
-Ferrari F40
-Lamborghini Aventador LP 700-4
-Lamborghini Diablo SV
-Lamborghini HuracƔn LP 610-4
-Lamborghini MurciƩlago LP 670-4 SV
-McLaren 570S
-Porsche 911 991 GT3 RS

Huracan

Sport:
-BMW M2
-BMW M3 E30 Evolution ll
-BMW M3 E46
-BMW M3 E92
-BMW M4
-Ford Focus RS
-Lotus Exige S
-Mercedes AMG GT
-Porsche 911 993 Carrera S
-Porsche 911 991 Carrera S
-Porsche 911 Carrera RSR 2.8
-Porsche Cayman GT4
-Volkswagen Golf GTI MK1
-Volvo 242

Volvo 242

Alle wagens in de lijst hierboven kun je tunen en zijn naar eigen smaak aan te passen. Need for Speed komt op 5 november uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. PC-gamers moeten helaas wachten tot de lente van 2016.

Nog geen reacties

  1. Het zijn wel een beetje de Usual Suspects, toch een paar verrassingen (voor mij dan) als de F40 en de Volvo 242. Dat de Fairlady 240ZG erbij staat is echt geniaal, is zo’n beetje mijn lievelingsklassieker op dit moment!

  2. Ik heb een MX-5 en ik snap niet waarom dat ding er steeds bijgehaald wordt. Goed, hij heeft achterwielaandrijving. Maar het chassis is zo slap als een vaaddoek, het diff is van het open type en hij komt echt wat power te kort.

    • @Jochempie: Dat is juist het idee erachter; begin met een simpel autootje dat een goede basis heeft (lichtgewicht achterwielaandrijver) en leer daarmee rijden. Speel ondertussen wat mods vrij en als je een beetje je best doet rij je binnen de kortste keren met je simpele autootje een 911 het snot voor de ogen. Zodra je echt big bucks aan het verdienen bent kun je eens verder gaan kijken naar dikkere auto’s maar ondertussen heb je de grootste lol met je MX-5.

      Zoek voor de gein op YouTube eens naar Mighty Car Mods MX5 en zie hoeveel lol je met een NA kunt hebben, en hoeveel tuning kan schelen šŸ™‚

  3. Leuke lijst maar goed, dat is al jaren niet het probleem bij NFS. Altijd mooie graphics en een mooie lijst. Maar de spellen zelf zijn echt verschrikkelijk. Ik snap dat het geen sim-racer is of wat dan ook, maar Rivals was zo slecht dat ik het maar 10 minuten gespeeld heb.

    Maar goed het word uitgegeven door EA-games en dus verwacht ik al dat het super slecht is.

  4. Geinige lijst, maar de leukste lijst is nog die van Forza Motorsport 4: allerlei Musclecars van alle bouwjaren zijnaanwezig. Ook exoten als Ferrari’s, Lambo’s, Masers, Koenigseggs, Pagani’s en Spykers zijn present.

    Gewoon alle M5’s, M3’s, S4’s, TT’s en een hele hoop AMG’s. Daarbij ook alle nodige Porsches, Ruf’s. Maar ook bijzondere merken als Joss, Radical, Ultima, Devon, Bertone, Spada Vetture en Aacari zijn present. Evenals tuners als Mine’s, Shelby, Saleen en Mugen. Rn alle klassiekers. En dan nog een hoop spul daartussen (Saab 99 Turbo!).

    GT6 is leuk, maar de lijst leunt nog altijd zwaar op GT4. En die ‘standaard’ en ‘premium’ modellen kunnen echt niet na zoveel jaren wachten.

  5. Oh, en opmerkelijk: ze hebben de ’turboloze’ Supra erin… De Supra MkV 3.0i Twin Turbo met rechts stuur heette in het oosten des werelds Supra RZ. De versie zonder turbo’s en intercoolers was de SZ-R, als ik mij niet vergis.

  6. Wat mij betreft is het toch wel een heel erg karige game. Geen manual transmission, geen cockpitview, een relatief beperkte map, geen dag/nachtcyclus, een heel beperkte vinyl-editor, en dan nu ook deze matige carlist. Je zou verwachten dat ze op deze generatie consoles toch wel een goede game kunnen neerzetten.Rekenkracht en opslagruimte genoeg lijkt me zo.

    Wat auto’s betreft mis ik bijvoorbeeld wat oude musclecars die toch altijd wel goed vertegenwoordigd waren in de serie zoals de Plymouth Barracuda, en de oudere Charger, Camaro en Challenger bijvoorbeeld. Een Audi TT, (R)S3 en (R)S4, en R8 zijn ook wel auto’s die je in zo’n game verwacht. En wat te denken van wat meer Mercedessen? Een SLR, SLS en wat AMG’s bijvoorbeeld. En zelfs wat japanners betreft is het karig. Geen Mazda RX-8, geen Mitsubishi Evo X, maar wel het volledige BRZ/GT86/FR-S trio terwijl we allemaal weten dat dat dezelfde auto’s zijn.

    • @Edge: Klopt… ik ben ook geen fan van het hele Arcade gedoe. Liever een mooie mix gezien tussen Arcade/Sim (zoals cockpitview en steeringwheel support (g25/27 etc).

      Dat het snachts afspeelt is logisch. Straat races werden ALTIJD snachts gedaan in Japan (of driften in de berggebieden waar de politie je met rust laat).

      Supercars willen ze hier achterwegen laten, omdat dit een ”tuning” game is. Auto’s die betaalbaar zijn. Die je dagelijks kan rijden. Dat is de onderliggende gedachten. Als je supercars wilt, koop je GT of Forza of welke andere race-game waar er ALTIJD duizenden exoten in worden gepompt.

      Dit is NFS underground 3, alleen het staat er niet (dat rijmt!).

    • @biohazardracer: dit zou als ik verschillende previews op YouTube mag geloven, erg goed voor een NFS-titel moeten zijn. Je kan heel snel en simpel een Drift-Grip slider gebruiken, maar als je wil kun je ook verschillende dingen tonen zoals camber om zo het gedrag van de auto aan te passen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *