Deze Bang & Olufsen speaker kost je een jaarsalaris

Auteur: , 3 Reacties
Beolab 90

Even van Jan Modaal uitgaande. Maar den heb je wel mooi geluid, denk ik.

Het Deense audiobedrijf komt met een geluidssysteem voor in de woonkamer die niet betaalbaar is voor iedereen. Ze vragen namelijk bijna 35.000 euro. Per speaker.

Voor dat geld krijg je er wel een fijne speaker voor terug. Zo creƫert het ding een 360 graden geluidservaring, controleerbaar vanaf je smartphone. De ingebouwde software in de box leest de omgeving en stemt zelf af op de beste geluidskwaliteit. De speaker levert totaal 8.200 watt aan je oren wat ruim voldoende genoeg is voor je eigen mini-bioscoop. Hmm, laat dat mini maar weg.

De Beolab 90, zoals de speaker heet, is een feestelijk product van de Denen. Binnenkort bestaat het bedrijf namelijk 90 jaar. De lancering van de speaker zal dan ook op de verjaardag van de firma plaatsvinden. 17 november aanstaande. Een korte commercial kun je hieronder bekijken.3 reacties

Je kunt ze ook op bestelling laten stelen. Dan kosten ze aanzienlijk minder.
mjah, ik blijf wel bij mijn Martin Logans.
Wat wellicht leuk is om te weten is dat de versterkers die de Woofers aansturen bij het nederlandse Heliox vandaan komen en de luidspreker volledig is opgebouwd uit Scan-Speak componenten.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).