Deze barvrouw heeft een perfect geheugen

Auteur: , Geen reacties
Robotic Bartender

Eigenlijk heb ik aan bier en heel af en toe een gin-tonic wel genoeg. Maar 600 verschillende drankjes klinkt toch wel als een aanbeveling.

Aan de Robotic Bartender van Hammacher Schlemmer hoef je nooit uit te leggen wat er allemaal in jouw facvoriete cocktail gaat. Het apparaat heeft een digitaal receptenboek waar maar liefst 600 verschillende drankjes in staan. Combineer dat met ruimte voor 16 flessen drank en 10 mixers en een vriesvak waar 10 kilo ijs in past, en het is duidelijk dat je op het gebied van barmannen of -vrouwen weinig meer kan wensen (behalve uitzicht, misschien). Het geheel wordt bediend met een touchscreen en heeft een uitermate strak design.

Je kunt de recepten helemaal customizen, zodat je niet alleen je favoriete drankje krijgt, maar ook nog op de manier waarop jij hem het liefste hebt. Heb je kinderen of huisdieren? Geen probleem, want voor de prijs van 25.000 dollar mag je natuurlijk wel een kinderslot verwachten – en die krijg je ook gewoon.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).