Deze belangrijke tech CEO’s komen naar Nederland

Tim Cook
In mei zal het Startup Fest Europe plaatsvinden in Nederland. Dit evenement brengt een aantal internationale gasten met zich mee, waaronder een paar CEO’s op het gebied van tech en internet.

Achter het festival schuilt een grote organisatie. Van 24 tot en met 28 mei zullen meer dan 25 kleine evenementen zelfstandig worden georganiseerd in ons land die te maken hebben met het Startup Fest Europe. Deze zullen onder andere plaatsvinden in Amsterdam, Wageningen, Eindhoven en Nijmegen.

Op 24 mei zullen Tim Cook van Apple, Jack Ma van Alibaba en Travis Kalanick van Uber een babbeltje houden in Amsterdam tijdens de opening van het meerdaagse festival. Andere aanwezige sprekers zijn onder andere MinPres Rutte, Europese Commissie-vicepresident Andrus Ansip en mede-oprichter van Adyen, Pieter van der Does.

Het festival draait om start-ups en investeerders. In vier dagen tijd presenteren nieuwe bedrijven hun producten of diensten en worden er deals gesloten met geïnteresseerden. Op deze manier kunnen start-ups rekenen op grote aandacht om hun bedrijf te promoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *