Deze bizarre crowdfunder sloopt je computer

Auteur: , Geen reacties
Jeej, ik sloop even je computer, ok?

En ja, daar moet je nog voor betalen ook.

USB-Killer is een dongle die je USB-poorten frituurt, daardoor worden ze meteen onbruikbaar. De kans is groot dat de rest van je computer meteen ook onbruikbaar wordt. Waarom zou je het willen? Van alle Indiegogo-campagnes die we gezien hebben is dit toch wel de bizarste

Russen en security, ze denken er toch een beetje anders over dan wij. Om jezelf te beveiligen je eigen computer slopen. Wellicht was het handiger geweest om in een eerder stadium aan veiligheid te denken. De Indiegogo-campagne van het bedrijf toont aan dat er toch wel een aantal mensen rondlopen die het een goed idee vinden, want er zijn ‘al’ acht backers.

Vooral de voorbeelden in de filmpjes van USB-Killer zijn hilarisch te noemen. Als je wordt overvallen en je hebt een USB-Killer in je zak, dan sloop je dus de computer van je overvaller. Uhuh, nou superhandig. Of je hebt een USB-stick met foto’s van je maitresse erop (waarom zou je dat doen) en die valt uit je zak. Als je dan snel genoeg naar je computer rent dan kun je hem even slopen. Jeej, wat handig.

Hier een promofilmpje:

Deze intro is ook fantastisch:Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).