Deze James Bond auto’s komen naar Forza Horizon 4

Auteur: , 13 Reacties
Deze Bond auto's komen naar Forza Horizon 4

007 spelen in de open wereld van Forza Horizon 4.

Forza Horizon 4 moet officieel nog verschijnen op de Xbox One en op Windows. Nog voordat het spel live is gegaan, komt Turn 10 Studios met het eerste downloadbare pakket (DLC) voor de game. De DLC heet Best of Bond Car Pack en bevat zoals de naam suggereert enkele beroemde auto’s uit de James Bond films.

De ontwikkelaar heeft 10 auto’s gepropt in het pakket. De keuze voor James Bond is toepasselijk, want de open wereld van Forza Horizon 4 is gebaseerd op het Verenigd Koninkrijk. The Best of Bond Car Pack is straks tegen betaling los verkrijgbaar als downloadbare content. Wie Forza Horizon 4 Ultimate Edition koopt, krijgt The Best of Bond Car Pack ‘cadeau’. Let wel: de adviesprijs voor deze versie van de game ligt op 99,99 euro.

Turn 10 Studios heeft gedacht aan details. Zo komen de Bond auto’s met dezelfde gadgets als uit de film. Denk aan flippende kentekenplaten, bandensnijders en de Lotus Esprit S1 als onderzeeër. Overigens kun je niet daadwerkelijk het water trotseren met de Esprit. Forza Horizon 4 verschijnt 2 oktober op de Xbox One en Windows. De volledige autolijst van de game check je HIER. De auto’s die onderdeel uitmaken van The Best of Bond Car Pack tref je hieronder.

  • Aston Martin DB5 (Goldfinger, 1964)
  • Aston Martin DBS (On Her Majesty’s Secret Service, 1969)
  • AMC Hornet X Hatchback (The Man With The Golden Gun, 1974)
  • Lotus Esprit S1 (The Spy Who Loved Me, 1977)
  • Citroën 2CV6 (For Your Eyes Only, 1981)
  • Aston Martin V8 Vantage (The Living Daylights, 1987)
  • BMW Z8 (The World Is Not Enough, 1999)
  • Aston Martin DBS (Quantum of Solace, 2008)
  • Jaguar C-X75 uit (Spectre, 2015)
  • Aston Martin DB10 (Spectre, 2015)13 reacties

mooi, kan je de voorganger kapot schieten. of de achterblijvers verrassen met een olie vlek.
Ik vond die Bond-auto in GTA V zo vet. Zaten ook guns op en daarmee kon je kraaienpoten achterlaten en zo. Helaas waren die gadgets alleen in de betreffende singleplayer-missie te gebruiken. Zal daarentegen vast een mod voor zijn
Ik heb de Ultimate Edition al besteld. Kan hem de 28e spelen :-)
@henkhekje: Hoe geweldig ik Forza 3 ook vond en ook de Ultimate edition had gekocht ga ik deze keer wachten met deel 4. Ik voel me toch behoorlijk genept met de Ultimate Edition wat je krijgt niet alle DLC’s, dit zal met deel 4 niet anders zijn.
@dave130r: ja dat gevoel kreeg ik ook al, maarja de ontwikkeling van zo’n spel zal ook niet goedkoop zijn.
@dave130r: Als je alles los koopt zal je rond de 200 euro uitkomen, dus zo gek is de ultimate voor 100 nog niet.
@dave130r: Opzich was het wel vermeld, maar vreemd vond ik het ook. Wat ik nog vreemdet vind is dat horizon 4 amper anders is dan horizon 3. Als je de map bekijkt zijn er echt veel overeenkomsten. Het landschap is dan wat anders maar de routes niet (ongeveer dezelfde grootte als horizon 3 ook…). Overigens vind ik het ook jammer dat die wegen zo breed zijn, smalle bergweggetjes etc zijn er niet :(
@henkhekje: zelfde hier! Er zijn helaas wel een flink aantal auto’s uit de lijst gehaald t.o.v. Horizon 3 en Motorsport 7, maar verder staan er ook een paar pareltjes tussen!
@720s: is dat zo? :-( Vanavond de lijsten maar eens vergelijken.
@poes: ergens op Reddit was een lijst gemaakt van de auto’s die niet overgenomen zijn uit FH3 en FM7. Kan hem zo even niet vinden.
Met Werkende Bond-gadgets had leuker geweest!
Heb tot nu toe alle Forza’s gekocht (heb ze nogsteeds allemaal) maar vind de horizon serie toch wel de leukste. Heb ook de ultimate besteld dus ben benieuwd
Als je 100 euro betaald heb je de ultimate edition en dan hoef je dus niet bij te betalen voor deze Dlc,

De echte adviesprijs ligt op 60-70 euro ofzo

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).