Deze broek is uitgerust met een accu voor je iPhone

Deze broek is uitgerust met een accu voor je iPhone
Hoe noemen we een broek die zowel plaats biedt aan je telefoon als aan een externe accu. Smartpants wellicht?

Wat de naam ook mag zijn, kledingmerk Joe’s heeft een broek op de markt gebracht met ingebouwde batterij én een apart opbergvakje voor de iPhone 6 – de iPhone 6 Plus past er helaas niet in. Vlak boven dit vakje, ongeveer op riemhoogte, is plaats gemaakt voor een externe accu. Hoeveel mAh daarin zit maakt Joe’s niet bekend, maar veel kan het niet zijn, want een iPhone 5S kan maar tot 85% worden opgeladen, terwijl de iPhone 6 bij 70% het powerpack al heeft leeggetrokken.

Deze broek is uitgerust met een accu voor je iPhone

Desalniettemin is het een stijlvolle oplossing, al kunnen we ons niet voorstellen dat dit te combineren is met een riem. Interesse? Wel even diep in de buidel tasten, want de broek begint bij 189 dollar (173,85 euro), en dat is nog exclusief batterij á 49 dollar (45 euro).

5 reacties

 1. Hier word dus 200 euro winst op gemaakt. Want een accu kost bijna niets, en het produceren van een broek ook niet. Dus als je deze broek aanschaft met de accu, dan kan je gelijk deze bruik uittrekken en bukken, want je word toch genaaid.

  • @dragonforce: je kan zeggen wat je wilt, maar dit ziet er toch hardstikke comfortabel uit?
   en dan hebben we het nog niet eens gehad over het gemak van wassen & dagelijk opladen!
   die prijs valt ook reuze mee vergeleken 220v Poweraccu’s die niet eens in je broek passen!

   • @lolindir:

    Je hebt helemaal gelijk! Ik wacht er met smacht op de heren variant, zodat ik altijd de accu uit de zak kan halen, en deze kan opladen. En as je verkeerd wast, koop je toch inderdaad gewoon een nieuwe? Wat is nou 189 dollar voor een broek alleen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *