Deze broers verloren 600 miljoen dollar in het Bitcoin-bloedbad

Winklevoss
De geboerders Winklevoss verdienden bizar goed aan de Bitcoin, maar zullen de afgelopen dagen met angst en beven naar de koers gekeken hebben.

De tweeling heeft naar schatting zo’n 120.000 Bitcoins, die ze kochten toen de virtuele munt 10 dollar waard was. In december tikte de koers bijna 20.000 dollar aan, maar de afgelopen dagen leek de daling niet meer te stoppen. Voor het eerst sinds november schoot de koers onder de 10.000 dollar.

Dat is al pijnlijk als je een paar duizend euro geïnvesteerd hebt, maar voor de familie Winklevoss moet de klap nog veel harder aangevoeld hebben. Zij raakten naar schatting 600 miljoen dollar kwijt door de Bitcoin-crash. Inmiddels is de koers alweer wat bijgetrokken, maar toch…

De broers kwamen in december nog in het nieuws als de eerste Bitcoin-miljardairs. Het zal nog wel weer even duren voor ze daadwerkelijk 1 miljard dollar op hun Bitcoin-rekening hebben staan.

8 reacties

  1. Je koopt voor 1,2 miljoen bitcoins.
    Het is op een gegeven moment 2,4 miljard waard
    Daarna nog “maar” 1,2 miljard.
    En morgen….. geen idee

    Denk niet dat ze er echt rouwig om zijn.

    Maar je hebt pas wat aan al dat geld, als je het uit kunt geven. Dus ze zullen eerst moeten verkopen.

  2. En ondertussen is de koers weer aan het stijgen. Staat bijna 10.000 eurotjes. Dat is bijna 12.000 dollars. De rest van de alt-coins is bijna even hoog dan voor de daling. Al wie panikeert is geld kwijtgeraakt aan transacties, niet meer niet minder.

  3. Mensen durf toch een te LEREN !!!!!!!!!

    Je hebt pas VERLIES als je verkoopt …. Het is dan mischien tijdelijk minder waard maar je bitcoins heb je nog steeds tenzij je verkoopt.
    DURF ook eens uit te zoomen en te kijken naar de koers van bitcoin over de afgelopen 3 jaar, je ziet dan wel meer dips.

    Mooie is dat als er 3 dagen geen groei is bij BTC dan is de media helemaal hyped en komt het bubble en crash verhaal weer naar boven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *