Deze budget telefoon van Xiaomi heeft batterij van twee dagen

En met een strak design is het een top telefoon
Gaat dus lekker lang mee!

Vorig jaar presenteerde Xiaomi de RedMi Note 3, een zeer betaalbare smartphone met onder andere een vingerafdrukscanner en een zeer goede batterij van 4000mAh. Nu komt Xiaomi met de opvolger van deze smartphone: De RedMi Note 4, met de belofte dat de batterij het twee dagen blijft doen.

De nieuwe smartphone heeft een Snapdragon 625 processor met een Adreno 506 GPU. Er zit een batterij in van 4,100 mAh en dat is dus meer dan zijn voorganger.

Volgens Xiaomi blijft de RedMi Note 4 zelfs koel na het spelen van een grafisch-intensieve game van meer dan 30 minuten, door de goede thermal performance.

Ook is de telefoon uitgerust met een 13 megapixel camera met een ruis-eliminerende CMOS 1.12μm pixel CMOS sensor. Hierdoor krijg je meer balans en details in je foto’s.

Verder heeft het een 5 megapixel selfiecamera, ondersteuning voor dual 4G simkaarten of 1 simkaart en een microSD kaart van maximaal 128 GB.

Verder beschikt deze telefoon ook weer over een vingerafdrukscanner op het achterpaneel.

De Note 4 komt met een MIUI 8 op Android 6.0 Marshmallow, maar als je liever Android 7.0 Nougat wilt dan kun je gebruik maken van een beta ROM.

Mocht je interesse hebben in de RedMi Note 4, dan kun je kiezen uit de volgende telefoons. Je kunt kiezen voor een RedMi Note 4 met 2GB RAM, 32GB interne opslag voor $161 of 4GB RAM en 64GB interne opslag voor $190.

De Xiaomi RedMi Note 4 zal 23 januari beschikbaar zijn op Mi.com. Maar je kunt ook aliexpress, dx en gearbest kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *