Deze camera heeft kunstmatige intelligentie

Gaat deze camera straks de wereld overnemen?
En maar twee knopjes…

Vind jij het ook lastig om elke keer de foto’s van je fotocamera op je laptop of telefoon te zetten? Met de Relonch camera is het allemaal niet meer lastig, omdat deze gebruikt maakt van kunstmatige intelligentie.

Je maakt eenvoudig een foto met de Relonch camera, die bestaat uit een aan-en-uitknop en een sluiterknop. Via een internetverbinding worden de foto’s automatisch geüpload in de cloud, die ze automatisch bewerkt.

De bewerkte foto’s worden dan automatisch teruggestuurd naar je telefoon of een ander apparaat. De camera komt met een internetabonnement, dus je bent altijd verzekerd van een goed werkend systeem.

Er zijn maar twee nadelen aan de Relonch camera: het kost $99 per maand voor de internetverbinding en de camera en je zult waarschijnlijk moeten wachten tot 2018. Het bedrijf achter de kunstmatig intelligente camera heeft namelijk zijn laatste product, een iPhone camera greep, ook niet verzonden.

Je hoeft met deze camera dus nooit meer te photoshoppen, ook al wordt de toekomst van het photoshoppen hartstikke gaaf!

Er is wel een kans dat je foto’s verliest. Het apparaat kiest namelijk zelf de beste foto’s uit, dus als die ene gave foto net te donker of te onscherp is dan wordt hij automatisch verwijderd en ben je hem voor altijd kwijt.

De foto’s die wel bewerkt worden hebben een hoge kwaliteit. De foto’s worden steeds beter van kwaliteit naarmate je de camera steeds vaker gebruikt, omdat het systeem van zichzelf leert.

En vind je de prijs te hoog? Kijk dan eens naar deze camera.

Ben je benieuwd hoe de technische vernieuwingen de online gokwereld hebben veranderd? Je leest alles over het gebruik van kunstmatige intelligentie in dit artikel.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *