Deze camera heeft minder pixels dan de eerste iPhone

Deze camera heeft minder pixels dan de eerste iPhone
Gelukkig zit er een goede reden achter…

De nieuwe camera van Casio heeft een 1,9-megapixel sensor. Je leest dat correct: we zitten bijna in 2017 en bedrijven presenteren nog steeds fotocamera’s met minder pixels dan de eerste iPhone2, die een camera van 2,0 pixels had. Tegenwoordig is fotograferen en filmen in 4K de standaard.

Maar Casio heeft met een reden zo’n camera op de markt gebracht. De Exilim FR110H is namelijk een stevige actiecamera die ontworpen is om in het donker foto’s en video’s te maken. Minder pixels betekent grotere pixels en dat zorgt dan weer voor betere prestaties bij weinig licht. De perfecte video’s voor een avondje shooten, met 1080p video’s en een maximale ISO van 51200.

Mooiere camera’s kennen we allemaal, maar het gaat bij deze camera zeker niet om het uiterlijk. Het gaat erom dat je momenten, die je anders niet kon vastleggen, nu wel kunt fotograferen of filmen. Het flexibele design van de camera draagt daar hopelijk aan bij.

Helaas zijn de Casio actiecamera’s alleen in Azië te koop. Deze week komt hij bijvoorbeeld op de markt in Japan, voor een nog onbekende prijs.

Vind je deze actiecamera nou niets? Dan hebben we nog een hoop andere Casio producten voor je!

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *