Deze case laadt je iPhone op zonder batterij

Auteur: , 12 Reacties
Zwengelen

Met een beetje handwerk je iPhone opladen in de rimboe, ook daarvoor is er nu een case.

De AmpWare iPhone case heeft geen extra batterij aan boord om je iPhone weer een beetje extra stroom te geven. In plaats van een batterij zit er een draaizwengeltje achterop. Je weet wel, zo een die in ouderwetse auto’s de ramen laat zakken.

Het idee is simpel als een knijpkat, een zaklamp die je door erin te knijpen aandrijft. Draai het zwengeltje een minuut rond en je kunt weer vijf minuten praten tegen je telefoon. Met vijf minuten zwengelen heb je vijf uur extra standbytijd op je telefoon. Aangezien telefoons altijd op het onhandigste moment uitgaan – en je battery pack dan ook altijd leeg is en je deze telefoon nog niet hebt – kan deze case best wel wat mensen helpen.

Verder is de oplaadhoes natuurlijk ook handig op plaatsen waar helemaal geen stopcontact in de buurt is. Bijkomend voordeel is dat hij helemaal niet zo verschrikkelijk duur is: $79. Vanaf maart is hij te koop in drie verschillende kleurtjes.12 reacties

Ik vind het een sympathiek idee, maar ik denk toch dat je met een battery pack van 10.000-15.000 mAh een stuk verder komt.

Daarbij, in een béétje rimboe is het bereik voor gsm’s toch ruk.
@RRRobert: maar daar heb je wel alle tijd om je FlappyBird record te verbreken :P
mijn fietslamp doet hetzelfde inclusief slinger & kan mn telefoon opladen.
“gratis” besteld bij verhuizing en overstappen naar Oxxio, (in plaats van de stomme pakket van kuch 125 euro kuch.
kun je beter een deurwranger, fietslamp & solar powerbank bestellen bij de oxxiobespaarshop)
@lolindir: Dan heb je dus nog steeds geen case, maar een losse charger…
@av_diver: En zit je bij Oxxio.
@Donstil: nee natuurlijk niet!!!
@Donstil: tussen de duurste en goedkoopste (binnen proporties) zit maar 20,- hier in de omgeving, wel ruim 30 keuzes, waarvan Oxxio als enige een laptop & 125,- aan gadgets meeleverd die we goed konden gebruiken vanwege verhuizing.
alweer paar maanden verder en nog geen probleem met stroom of de rekening.
en er stonden een flink aantal totaal onbekende namen tussen. vind het wel prima zo.
@lolindir: Oxxio zit er qua berekening prima tussen, niet de “goedkoopste?” maar ook zeker niet de duurste. mn PC staat bijna 24u per dag aan, merk er niks van in de rekening.
wat maakt het dan uit elke leverancier je hebt?
Tsjee, wat origineel weer. Motorola bracht in 2002 al de FreeCharge voor exact hetzelfde doel. Kost ietsje minder (want er staat geen appeltje op): £19.99, http://www.freeplayenergy.com/shop/freecharge-12v-charger
@Griffin: Maar is geen case voor je telefoon. Je opmerking over “staat geen appeltje op” slaat ook nergens op, want het product is niet van apple…
@av_diver: Maar het is online nou een maal stoer om Apple af te branden.
@Donstil: ja zeker met al die Android Fanboys hier

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).