Deze case laadt je iPhone op zonder batterij

Zwengelen
Met een beetje handwerk je iPhone opladen in de rimboe, ook daarvoor is er nu een case.

De AmpWare iPhone case heeft geen extra batterij aan boord om je iPhone weer een beetje extra stroom te geven. In plaats van een batterij zit er een draaizwengeltje achterop. Je weet wel, zo een die in ouderwetse auto’s de ramen laat zakken.

Het idee is simpel als een knijpkat, een zaklamp die je door erin te knijpen aandrijft. Draai het zwengeltje een minuut rond en je kunt weer vijf minuten praten tegen je telefoon. Met vijf minuten zwengelen heb je vijf uur extra standbytijd op je telefoon. Aangezien telefoons altijd op het onhandigste moment uitgaan – en je battery pack dan ook altijd leeg is en je deze telefoon nog niet hebt – kan deze case best wel wat mensen helpen.

Verder is de oplaadhoes natuurlijk ook handig op plaatsen waar helemaal geen stopcontact in de buurt is. Bijkomend voordeel is dat hij helemaal niet zo verschrikkelijk duur is: $79. Vanaf maart is hij te koop in drie verschillende kleurtjes.

12 reacties

  1. Ik vind het een sympathiek idee, maar ik denk toch dat je met een battery pack van 10.000-15.000 mAh een stuk verder komt.

    Daarbij, in een béétje rimboe is het bereik voor gsm’s toch ruk.

  2. mijn fietslamp doet hetzelfde inclusief slinger & kan mn telefoon opladen.
    “gratis” besteld bij verhuizing en overstappen naar Oxxio, (in plaats van de stomme pakket van kuch 125 euro kuch.
    kun je beter een deurwranger, fietslamp & solar powerbank bestellen bij de oxxiobespaarshop)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *