Deze case maakt AirPods draadloos oplaadbaar

Auteur: , Geen reacties
De AirPlus tackelt allerlei problemen in één keer

Is hij het prijskaartje waard?

Hoewel fans helemaal weg zijn van de draadloze oordopjes van Apple zijn er altijd verbeterpunten voor dergelijke vernieuwende technologieën. De AirPlus moet gelijktijdig een hoop van die tekortkomingen verhelpen, maar is hij het stevige prijskaartje waard?

Sceptici zullen naast het draadloze gedeelte van de AirPods altijd terechte kritiek kunnen geven op Apple’s innoverende geluidssysteem. Zo vallen de oordopjes of de oplaadcase zelf nog al eens op de grond en dat levert al snel een krasje of deukje op. Daarnaast zijn ze alleen in het wit verkrijgbaar en is het draadloze karakter van de techniek slechts een façade, want aan het einde van de dag moet de draad er toch weer in.

De AirPlus is een Indiegogo die al die problemen probeert te tackelen. Het oplaaddoosje dat bij de AirPods komt krijgt met dit snufje een after market upgrade. De dunne casing is uitgerust met een draadloos oplaadpunt (met bijbehorend LED-lampje dat oplicht als de oordopjes worden opgeladen) en geeft je set tevens een aantrekkelijk kleurtje.

Maar is het een prijskaartje van zo’n $30 dollar waard? Nu, er zijn genoeg goedkope alternatieven die een of meer van de bekende AirPods-problemen oplossen. Draadloos opladen kan met apparaatjes die soms nog geen $5 dollar kosten. Ook heb je beschermhoezen voor je oplaadcase die ongetwijfeld ook in mooie kleurtjes komen. De AirPlus lijkt daarentegen als een van de enigen al die problemen eigenhandig op te lossen.

De dunne casing komt in het wit, zwart, rood, grijs, rosé en lichtblauw, heeft een ingebouwde inkeping om een lusje aan vast te maken, ondersteunt draadloos opladen (volgens de makers net zo snel als met draad) en is makkelijk te verwijderen door een speciaal druksysteem. Met bijna $20.000 dollar heeft het al bijna 4 keer het beoogde (uitzonderlijk magere) doel van $5000 dollar bereikt.

Meer over de AirPods lezen? In dit artikel beschrijven we 8 dingen die we weten over de nieuwe AirPods. En wist je dat de AirPod-case ook ideaal fungeert als iPhone-houder? Nou ja, ideaal… Tot slot leek Apple’s muzieksysteem ook een probleem te hebben wat niet opgelost kan worden met deze AirPlus-case. De oordopjes bleken behoorlijk licht ontvlambaar.

Foto @HiQ (via Indiegogo)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).