Deze conceptvideo laat ons een 13″ iPad Pro zien

Deze conceptvideo laat ons een 13
Met een 13-inch iPad heb je nogal wat scherm op schoot. Te veel van het goede of juist enorm praktisch?

In de video zien we een animatie van een 13-inch iPad Pro met OS X. Het grotere scherm geeft de mogelijkheid om via een draadloos toetsenbord en dito muis je iPad te gebruiken als desktopcomputer. Handig, maar valt de kracht van de handzame ‘meeneemtablet’ dan niet weg?

Een andere vraag die de video oproept is de combinatie van iOS en OS X. Hoewel Apple de komst van deze combinatie in een recent interview heeft ontkend, gaan er geruchten dat ze wel degelijk met een mix van beide besturingssystemen bezig zijn. Dit zou de naam iAnywhere krijgen.

Vooralsnog zal het nog even duren voordat we het gedeelde besturingssysteem op de iPad zullen zien. Er gaan overigens wel geruchten dat Apple met een 12,9-inch iPad bezig is. Deze zou eind dit jaar of begin volgend jaar uit kunnen komen. Andere geruchten spreken dit weer tegen.

[gv data=”ByvqdZRZujw”][/gv]

Nog geen reacties

  1. OSX en touch gaan voor geen meter samen, daarom draait een ipad op IOS, een combo van de 2 lijkt me erg overzichtelijk en totaal niet in het straatje van apple dat richt op gebruiksgemak.
    Een aangepaste versie van OSX lijkt voor de hand te liggen, waarbij OSX geschikt word voor IOS apps en is voorzien een IOS keyboard. Of dit een succes gaat zijn heb ik mijn twijfels bij, maar aangezien er apple fanboys zijn die alles kopen wat apple uitpoept denk ik niet dat het helemaal zou gaan floppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *