Deze controller past perfect bij je NES Classic Edition

Deze controller past perfect bij je NES Classic Edition
Koop dan!

Nintendo introduceerde de NES Classic Edition in 2016. De reboot van de klassieke console was een weergaloos succes en binnen een mum van tijd was de console uitverkocht. Regelmatig werden de voorraadden weer aangevuld en ook afgelopen week heeft Nintendo dat weer gedaan.

8BitDo, een derde partij die accessoires bouwt, komt met een mooie nieuwe controller voor de NES Classic Edition. Ze noemen het de N30 2.4G Wireless Controller. Het is een nieuwe versie op een bestaande controller die 8BitDo al reeds leverde. De standaard controller die je krijgt met de NES Classic Edition is bedraad. Dit product werkt via een 2.4G draadloze verbinding, wat het gebruiksgemak flink bevordert.

Het ontwerp past perfect bij de NES Classic Edition en de traditionele knoppen zijn gerespecteerd. Sterker nog, 8BitDo heeft enkele verbeteringen doorgevoerd, want zo is er bijvoorbeeld een thuisknop in het midden van de controller. Druk hierop en je gaat met één druk op de knop terug naar het hoofdmenu van de NES Classic Edition.

De nieuwe controller komt met een oplaadbare batterij en is nog goedkoper dan het oude model ook. Voor 25 dollar scoor je er eentje. Vanaf 20 augustus is het product leverbaar. Het is nu al mogelijk om een pre-order te plaatsen bij 8BitDo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *