Deze coverfoto is geschoten met een iPhone 7 Plus

Auteur: , 5 Reacties
Deze coverfoto is geschoten met een iPhone 7 Plus

Wie had dat gedacht?

Als je dit magazine tussen andere bladen in de schappen ziet liggen dan denk je niet direct “Deze foto is geschoten met een smartphone”. Nee, de kwaliteit van hedendaagse smartphones is zo indrukwekkend dat zelfs professionele fotografen hun dure equipment achterwege laten.

Billboard Magazine had een shoot met Camila Cabello en de coverfoto is geschoten met een iPhone 7 Plus, bericht Mashable. Apple heeft in het verleden wel eens reclame gemaakt door de camera van de smartphone op een dergelijke manier te promoten, maar dat een daadwerkelijke fotograaf de iPhone ook in de praktijk voor deze doeleinden gebruikt zien we niet vaak.

Het was voor de fotograaf de eerste keer om een shoot te doen met een smartphone. Uiteraard is de coverfoto stevig bewerkt om dit indrukwekkende eindresultaat voor elkaar te boksen.

Coverfoto5 reacties

Op YouTube zijn er heel veel video’s die ook met iphone 7 zijn gemaakt. Misschien moeten jullie daar ook een artikel over maken??
Wauw!

Owh: “heavily edited and retouched”

Laat maar.
@ffw88: Ja want normale foto’s gaan zonder bewerking de cover op natuurlijk ;)
en gaan jullie nu ook artikels schrijven wanneer er met een S7 Edge, Huawei P10 en andere toestellen een coverfoto wordt gemaakt?
@Jantje_555: nee tuurlijk niet, die android troep

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).