Deze dakloze man kreeg een huis van het internet

YOU FO REAL?
Het internet laat hier even zien dat het niet altijd een ongure poel des verderf is, maar zich ook hartverwarmend kan opstellen.

Eric, een dakloze man uit Amerika, figureerde onlangs in een videoprank van MagicofRahat, een van de betere prankkanalen op YouTube. In het filmpje zie je hoe Eric een lot uit de loterij krijgt, met de mededeling dat het een winnend lot is. Ondertussen had Rahat met een winkeleigenaar afgesproken dat Eric bij het inwisselen van het lot 1.000 dollar zou krijgen.

En ja, het filmpje pakte goed uit. (Ruim 16 miljoen views in 2 maanden, dus die 1.000 dollar heeft MagicofRahat al lang weer terugverdiend.)

[gv data=”4Lki_IeM6bQ”][/gv]

Nadat het aangrijpende brok-in-je-keel-filmpje viral ging, wilde veel kijkers extra geld doneren voor de sympathieke Eric. Dat gebeurde vervolgens massaal op de doneerpagina die Rahat voor de dakloze ‘loterijwinnaar’ op Fundly optuigde. Op het moment van schrijven is daar $53.908 opgehaald.

Rahat heeft een deel van de donatie inmiddels besteedt aan de huur van een huis, aan voedsel, kleding en nieuwe meubels. De rest komt op een gezamenlijke rekening te staan. Uiteraard werd de overhandiging van het appartement gefilmd, en uiteraard was Eric niet op de hoogte dat hij een huis zou krijgen. Het blijft immers een prankkanaal.

[gv data=”lK1vPu6U2B0″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *