Deze doorzichtige bureau’s zijn tegelijkertijd je computer

Deze doorzichtige bureau's zijn tegelijkertijd je computer
Hoe tof zou het zijn als je met een druk op de knop een computer kunt aanslingeren die ín je bureau verwerkt is, zodat je alle onderdelen kunt zien? Inderdaad: heel tof.

De Lian Li DK-O2 en de DK-O3 zijn aluminium bureau’s met een glazen blad, zodat je dankzij de fraaie verlichting precies kunt zien hoe je PC tot leven komt. Normaal gesproken moeten we je teleurstellen, omdat het om een ingewikkeld zelfbouwproject gaat. In dit geval zijn de bureau’s namelijk gewoon te koop, zodat je zelf weinig hoeft te knutselen.

De bureau’s van Lian Li zijn in hoogte verstelbaar en beschikken over een lade die je eenvoudig kunt verwijderen, zodat je alle interne componenten zelf kunt vervangen. Je hebt dus geen compleet nieuw bureau nodig als je harde schijf stuk gaat. De DK-O2 heeft één moederbord, terwijl de DK-O3 er twee ondersteunt. De bureau’s zijn vanaf augustus beschikbaar voor 1000 euro (DK-O2) en 1400 euro (DK-O3).

[gv data=”5yEZe-wtPhg”][/gv]

2 reacties

  1. meest nutteloze kast die je voor je pc kan kopen, zodra je je pc hebt ingebouwd en de lade open trekt donderd het ding voorover. Er is echt niet nagedacht over het ontwerp. (dit is hands on ervaring, geen bullshit)

  2. De tekst suggereert dat er bij aankoop al onderdelen aanwezig zijn. Dit is echter niet het geval (buiten fans en I/O aansluitingen ed). Lian-Li cases worden handgemaakt, en zeker bij een case van deze grootte drijft dat de kostprijs snel op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *