Deze draadloze koptelefoon heeft actieve ruisonderdrukking

Auteur: , 1 Reactie
Deze draadloze koptelefoon is echt goed

Je kunt met de koptelefoon zo'n 24 uur naar muziek luisteren.

Blue Microphone heeft zijn nieuwe Blue Satellite koptelefoon gelanceerd. Het is een draadloze koptelefoon met een ingebouwde audio amp en actieve ruisonderdrukking. De koptelefoon is ontworpen om een high-end audio ervaring te geven ondanks dat hij draadloos is. Dit is grotendeels te danken aan de ingebouwde audio amp.

Volgens Blue zorgt de amp voor nieuwe details in je muziek en complimenteert het bedrijf daarmee de 44m drivers.

De koptelefoons gaan over je oren en hebben een klassiek en bescheiden ontwerp. De oren van de koptelefoon kun je draaien en de band van de koptelefoon is zacht en gestoffeerd.

Doordat er actieve ruisonderdrukking in de koptelefoon is ingebouwd kunnen gebruikers ongewenste geluiden blokken zonder dat het invloed heeft op de muziek die ze beluisteren. Dit wordt mogelijk gemaakt door Blue’s eigen technologie.

De Blue Satellite koptelefoon heeft een systeem van 4 drivers, waarvan een paar op maat gemaakt 44 mm ultra reactieve dynamische drivers. De andere twee drivers zijn 30 mm en exclusief voor de actieve ruisonderdrukking. Het model heeft een frequentiebereik tussen de 16Hz en 22000Hz en een totale harmonische vervorming onder de 0,5%. Het draadloze bereik van de koptelefoon is 10 meter.

Verder heeft de Blue Satellite een interne 1100mAh batterij, waarmee je 24 uur naar muziek kunt luisteren als alleen Bluetooth geactiveerd is. Als je Bluetooth, audio amp en actieve ruisonderdrukking ook gebruikt kun je zo’n 8 uur doen met de koptelefoon. Wanneer de batterij leeg is, kun je normale audio kabels aansluiten om je koptelefoon te gebruiken. Ook kun je de koptelefoon gebruiken om te telefoneren, dankzij een ingebouwde microfoon.

Je kunt de Blue Satellite koptelefoon kopen voor $399,99 op de website. (Via Slashgear)1 reactie

Poe, 399 is een hoop geld en de meest populaire Bose QuietComfort gaat volgens mij voor minder van de hand. Het design ziet er dan wel weer erg gelikt uit.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).