Deze drie Netflix Originals kun je vanaf vrijdag zien

Deze drie Netflix Originals kun je vanaf vrijdag zien
Het is weer een mooie week voor Netflix-fans: vrijdag verschijnen er nieuwe seizoenen van liefst drie Netflix Originals-series op het platform.

Het tweede seizoen van Bloodline geeft je opnieuw een inkijkje in het leven van de familie Rayburn. In de tien afleveringen zie je hoe de mysterieuze vrienden van Danny op de stoep staan met vragen over zijn dood. Ook binnen de familie zelf loopt het niet helemaal lekker meer, terwijl de politie steeds dichter bij de oplossing voor de moord komt.

[gv data=”jAh8mID0Vus”][/gv]

Chef’s Table is het ideale programma voor mensen die van eten houden. In de documentaire-reeks volg je de beste chefs ter wereld en zie je tegen welke uitdagingen zij aanlopen en hoe zij zich ontwikkeld hebben als kok. De chefs die in seizoen 2 van Chef’s Table gevolgd worden zijn Alex Atala, Ana Ros, Dominique Crenn, Enrique Olvera, Gagan Anand en Grant Achatz.

[gv data=”AMAuVmk7JMQ”][/gv]

The Do-Over geeft antwoord op een vraag die je jezelf misschien ook weleens gesteld hebt: wat zou er gebeuren als ik mijn eigen dood fake en een nieuw leven begin. Adam Sandler en David Spade spelen twee oude schoolvrienden die de daad bij het woord voegen. Maar is hun nieuwe leven beter dan het oude?

[gv data=”lI2_o0x8d-4″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *