Deze e-sigaret maakt meer kapot dan dat je lief is

e-sigaret-explodeert
De elektronische sigaret komt nogal explosief uit de hoek in dit filmpje.

De zoveelste reden om niet te beginnen met vapen is gesignaleerd op het internet. De eigenaar van een nachtclub in Toulouse wilde na een lange nacht werken eindelijk naar huis gaan, maar daar dacht zijn e-sigaret anders over. In onderstaande video is te zien dat de man een paar keer een flinke hijs neemt van het apparaat, waarna hij deze in zijn broekzak steekt en de sigaret uit het niets ontploft.

Amine Britel, zoals het slachtoffer heet, is door de explosie ernstig gewond geraakt aan zijn buik en vingers. Het is nog steeds niet duidelijk waarom de e-sigaret het niet meer trok. Amine denkt dat het apparaat ontplofte doordat het contact maakte met het muntgeld dat in zijn broekzak lag.

Ook dankt de clubeigenaar zijn katoenen t-shirt dat hij droeg op het moment van de explosie. Als hij bijvoorbeeld een leren jack had gedragen, dan zou hij binnen no-time in brand hebben gestaan. Of Amine na dit incident ook stopt met het gebruiken van e-sigaretten is nog niet bekend.

Het is niet de eerste keer dat de e-sigaret zo explosief in het nieuws komt. In april berichtten we al over een 14-jarige jongen waar de sigaret in het gezicht was ontploft. Wij raden aan om de e-sigaret alleen nog maar te gebruiken voor het spelen van Flappy Bird.

[gv data=”XI8ovlxAnXU”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *