Deze €80 kostende draadloze lader is speciaal voor de iPhone

Auteur: , 2 Reacties
Deze draadloze lader is speciaal voor de iPhone gemaakt

Logitech heeft iets nieuws.

Je compatibele iPhone draadloos opladen op een fancy manier? Zoek niet verder. Nog deze maand maakt Logitech de nieuwe Powered beschikbaar. Een draadloze laderstandaard, ontwikkeld in samenwerking met Apple voor de iPhone 8, iPhone X en andere toekomstige iPhones die draadloos kunnen laden.

Met het apparaat is het mogelijk om één iPhone draadloos te laden. Meerdere iPhones (of andere apparaten) tegelijk is helaas niet mogelijk. Dankzij het u-vormige ontwerp zal de iPhone er niet uitvallen en doordat het toestel in een hoek van 65 graden wordt geplaatst, kan de iPhone op afstand ontgrendeld worden via FaceID.

Aangezien de accessoire ontwikkeld is met Apple, zijn hoesjes van het merk compatibel met de standaard en moet dit gewoon passen. De Logitech Powered komt enkel in een witte kleur op de markt en gaat 80 euro kosten. Hoewel Logitech en Apple het product samen lanceren, werken in principe alle Qi-apparaten met de accessoire. Een Samsung Galaxy S9 zou dus ook geladen kunnen worden met de accessoire, al is de vraag of het toestel past in de houder.2 reacties

lol, ziet er niet draadloos uit. (met een port zou t precies hetzelfde werken) 80 euro… en zeker geen fast charge..
@lolindir: helemaal waar … Dit had in 2009 gemaakt kunnen zijn.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).