Deze elektrische kinder-auto is het ultieme speelgoed

F8-Kinderauto
Je zult je er alleen even overheen moeten zetten dat je kind waarschijnlijk een mooiere auto heeft dan jij.

De Henes Broon F8 serie is een strakke elektrische bolide in een kindermaatje, inclusief allerlei functies die in veel ‘grote-mensen-auto’s’ nog niet eens aanwezig zijn.

Ingebouwde tablet
In de auto zit een 7-inch Android-tablet ingebouwd dat fungeert als dashboard en controlepaneel voor je ingebouwde stereo-installatie. Ook is er een Bluetooth-controller aanwezig, zodat jij met een druk op de knop de controle over kunt nemen als je spruit tegen een muur op dreigt te botsen.

Supercar-Kind

Prototype
Voorlopig zijn de kinderauto’s van Henes nog beperkt tot prototypes, waar kinderen tot vijf jaar in kunnen zitten (al moet je er toch zeker tot een jaar of zeven in kunnen passen).

De prijs wordt voorlopig tussen de 895 en 1000 dollar gehouden, al kan dat nog veranderen. Op de website van de Broon F8 staat meer informatie over de inhoud van deze ‘Childs First Supercar’.

[gv data=”YOzmAtc6H_g”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Vroeger had ik gewoon een SL 1 zitter met benzine motor en 4 versnellingen(waarvan 1 R) net als een echte auto. Deze SL koste dan wel duidelijk meer maar de tijd gaat wel mee met de markt haha elektro mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *