Deze enorme Mech is nu te koop op Amazon Japan

Auteur: , 5 Reacties
Kuratas-Mech

Voor één miljoen dollar.

Als je van plan was om deze reusachtige robot te bestellen, hopen we dat je handig bent als het aankomt op het in elkaar zetten van grote machines. De Kuratas Mech Suit die voor 1 miljoen dollar op je deurmat ploft is namelijk een starter kit die je handmatig op moet bouwen. Dan vallen die IKEA-kasten nog best mee.

Geen grap
Toen de eerste berichten over de commerciële Kurtas-mech opdoken, dachten veel mensen dat het om een grap ging. Het bedrijf achter de robot, Suidobashi Heavy Industries, was echter blijkbaar heel serieus, en biedt nu welgeteld één exemplaar aan op het Japanse Amazon.

Mocht je besluiten om de Kuratas aan te schaffen, dan is er ook een demonstratievideo gemaakt die je de beginselen van het mech-besturen uitlegt. Ook handig: je kunt het gevaarte op afstand besturen via je smartphone. Het enige wat je nodig hebt is een 3G-verbinding. Het lijkt bijna wel een komische parodievideo, maar dit is dus bloedserieus. Japan blijft ons verbazen.5 reacties

Geweldig!
The twin gatling gun…

Ohhhhh BB, fiew!
“Smile Shot”… jep, echt Japans.
Geweldig! Nou nog wachten tot die dezelfde snelheid en fire-power heeft als het Avatar Amp Suit en dan zijn we aanbeland bij man-to-man-combat 2.0.

http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20091204000448/jamescameronsavatar/images/d/d0/Quaritchampsuit.png
Heeft dit ding ook een nuttige toepassing, of is het enkel speelgoed voor wie een miljoentje te veel liggen heeft?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).