Deze F1 Pirelli Bluetooth speaker wil je hebben

Deze F1 Pirelli Bluetooth speaker wil je hebben
Voor de échte fans.

(Bluetooth) Speakers heb je in alle soorten en maten. Je kunt een goedkoop en conventioneel vormgegeven exemplaar op de kop tikken, of schroeft het budget op en kijkt een stapje verder. Zo heb je bijvoorbeeld de ontzettend gave Porsche GT3-speaker, maar dit product van Pirelli mag er ook zeker zijn.

De Italiaanse bandenboer heeft een Bluetooth speaker in de vorm van een F1-band ontwikkeld in samenwerking met IXOOST. De Pirelli P Zero Sound, zoals de speaker heet, is qua formaat de helft van een echte band. Veel groter moet het niet worden, want een autoband replica in de woonkamer is ook zo vreemd.

Deze F1 Pirelli Bluetooth speaker wil je hebben

De speaker kost 2.400 euro en is beschikbaar in diverse kleurencombi’s. De kleuren zijn uiteraard een knipoog naar de banden die het merk levert in de F1. Harde F1-banden hebben bijvoorbeeld een blauwe kleur, medium wit, soft geel, supersoft rood, ultrasoft paars en hypersoft roze. In totaal zijn er negen kleuren verkrijgbaar. De Pirelli P Zero Sound is te koop in de webshop van IXOOST.

30 reacties

  1. Kan me niet voorstellen dat er voor €2400,- geluid uit die enkele 10cm luidspreker met tweeter komt. ls het om design gaat heeft dit merk andere modellen die wel echte juweeltjes zijn.

    Maar nog mooier is het om zelf een. spaghettispruitstuk oid op de kop te tikken en zelf aan de slag te gaan met het ombouwen naar een luidsprekersysteem

  2. Wat een lelijk ding! Ik dacht gister toen ik ‘m langs zag komen dat ‘ie een paar honderd Euro zou moeten kosten. Maar deze prijs is echt bespottelijk. Voor zulke bedragen kun je ook iets kopen wat geluidstechnisch top is.

  3. Binnen no-time naar de vaantjes als je er eventjes hard muziek op afspeelt.. garantie? Nee niet pirelli’s schuld als ie te vroeg naar de klappers gaat..

  4. Ik dacht; die wil ik wel hebben, totdat ik de prijs zag. Belachelijk!
    Je kan beter bij de VLN races een band mee naar huis nemen en zelf er een speaker in knutselen.

  5. Scheelt wel dat je geen 10 euro per maand aan een spotify abonnement hoeft uit te geven.

    Als je je al niet aan Pirelli reclame op je design speakertje stoort, zal je dat ook niet doen aan de reclame op spotify.

    Vreselijk lelijk ding trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *